Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor, Dördüncü Hazırlık Maçında Mağlup

Ispartaspor, Dördüncü Hazırlık Maçında Mağlup

SPOR 26.08.2021 06:38:00 0
Ispartaspor, 
Dördüncü Hazırlık 
Maçında Mağlup
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Ispartaspor, dördüncü hazırlık maçında Turgutluspor ile karşılaştı. Yeşil – Pembeli ekip, Afyon’da oynanan maçtan 2 – 1 mağlup ayrıldı.
 
ISPARTASPOR HAZIRLIK
MAÇINDAN MAĞLUBİYETLE AYRILDI
5 Eylül’de başlayacak 2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil edecek olan Ispartaspor’da ikinci etap kampı sürüyor. Tesislerinde gerçekleştirilen kamp çerçevesinde Yeşil – Pembeli ekipte hazırlık maçlarına devam ediliyor.
YEŞİL – PEMBELİ EKİP
TURGUTLUSPOR’A BOYUN EĞDİ  
Bu doğrultuda, Ispartaspor, dördüncü hazırlık maçını dün yaptı. Ispartaspor gibi 2. Ligde ancak Kırmızı Grupta bulunan takımlardan Turgutluspor ile karşılaşan Yeşil – Pembeli ekip, sahadan 2 – 1’lik mağlubiyetle ayrıldı.
Dün saat 18.00’de Afyon Antrenman Sahasında başlayan karşılaşmada takımlar karşılıklı ataklarla rakip kalelerde gol aradılar. İki takımdan aradığı gole ilk kavuşan Turgutluspor oldu ve rakip takım 1 – 0 göne geçti. Karşılaşmanın ikinci yarısında Ispartaspor beraberliği yakaladı. Ancak, maçın son dakikalarında yediği golle Turgutluspor bir kez daha öne geçti ve maç 2 – 1 Turgutluspor’ün üstünlüğü ile sona erdi.
FUTBOL İYİ, SONUÇ KÖTÜ
Yeni sezon öncesi birçok takımdan oyuncuları kadrosuna katan Ispartaspor, Serik Belediyespor, Batman Petrolspor ve Ergene Velimeşespor maçlarının ardından dördüncü hazırlık maçında dün Turgutluspor ile karşı karşıya geldi. Teknik Direktör Tarık Söyleyici yönetiminde sezona iyi bir giriş yapmak isteyen Yeşil – Pembelilerde Teknik Patron Söyleyici, dünkü maçta futbolcularının durumlarını deneme imkanı buldu.
5. HAZIRLIK MAÇI ISPARTA’DA OLACAK
ANCAK RAKİP HENÜZ BELLİ DEĞİL
Bilindiği gibi; Bu sezon 2.Lig’de mücadele edecek olan Ispartaspor şuana kadar dört hazırlık maçı oynadı. Yeşil – Pembeli ekibin, lig öncesi son hafta olan 29 Ağustos Pazar günü Isparta’da oynanacak şekilde bir hazırlık maçı daha planladığı ancak bu konuda rakibin henüz belli olmadığı ve bu takımın muhtemel olarak Afyonspor olabileceği belirtiliyor.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °