Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor’dan Vefa Örneği

Ispartaspor’dan Vefa Örneği

ISPARTA 27.08.2022 19:01:00 0
Ispartaspor’dan
Vefa Örneği
Ispartaspor Kulübü Yönetimi, dün elim bir trafik kazası sonucu vefat eden Kulübün Eski 2. Başkanı Galip Küçükyaman’ın adını stadyumda maraton tribününe verilmesini kararlaştırdı. Ayrıca, Ispartaspor futbol takımı da yarın yapacağı Amedspor maçı öncesi sahaya siyah tişört ile çıkacak ve futbolcular siyah bant takacak.
 
Ispartaspor Yönetim Kurulu bugün almış olduğu karar ile Isparta Atatürk Stadyumu Maraton Tribünün isminin Galip Küçükyaman Tribünü olarak değiştirilmesi için karar alarak, gerekli başvuruları başlatma kararı aldı.
KÜÇÜKYAMAN’IN İSMİ
MARATON TRİBÜNÜNE VERİLDİ
Dün geçirdiği elim trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Ispartaspor Eski 2. Başkanı Galip Küçükyaman’ın adının yaşatılması adına Ispartaspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, kulübün maçlarını oynadığı Isparta Atatürk Stadyumu Maraton Tribünün ismini Galip Küçükyaman Tribünü olarak değiştirilmesi ve bundan sonra bu şekilde anılması kararını aldı.
SİYAH FORMA VE BANTLA
MAÇA ÇIKACAKLAR
Ayrıca takımın yarın oynayacağı karşılaşma öncesi maç ısınması anında Galip Küçükyaman’ın resminin bulunduğu tişörtle yapacak olup, futbolcular kollarında siyah bantla sahaya çıkacak.

Anahtar Kelimeler: örneği ıspartaspordanvefa
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °