Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor’dan Sessiz Prova: 0 – 0

Ispartaspor’dan Sessiz Prova: 0 – 0

SPOR 19.08.2022 08:35:00 0
Ispartaspor’dan
Sessiz Prova: 0 – 0
Yeni Sezon hazırlıklarını Afyon’da yaptığı kampla sürdüren Ispartaspor, ikinci hazırlık maçında 3. Lig 2. Grup takımlarından Kuşadası Gençlikspor takımıyla golsüz berabere kaldı.
 
2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, lig öncesi ikinci hazırlık maçında 3. Lig 2. Grup’ta Aydın temsilcilerinden Kuşadası Gençlikspor takımı ile yenişemedi ve sahadan beraberlikle ayrıldı. Bilindiği gibi, Yeşil – Pembeliler 13 Ağustos’ta Isparta’da oynadıkları ilk hazırlık maçında Karaman FK takımını Cem Özdemir’in penaltıdan attığı golle 1 – 0 mağlup etmişti.
DÜNKÜ MAÇTAN
GOL SESİ ÇIKMADI
28 Ağustos’ta başlayacak olan ligin hazırlıklarına geçtiğimiz Pazar gününe  kadar tesislerinde sürdüren ve Pazartesi gününden itibaren Afyon’da kamp yapmaya başlayan Ispartaspor, dün kamp yaptığı antrenman sahasında 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Kuşadası Gençlikspor takımıyla hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Saat 20.00'de başlayan karşılaşmada Yeşil – Pembeli ekip, maç boyunca rakibine gol atamayınca maç 0 – 0 golsüz beraberlikle sonuçlandı.
EKSİKLER ZAMANLA
GİDERİLECEK
Dünkü hazırlık maçında, aynı ilk hazırlık maçında olduğu gibi, Ispartaspor ortaya koyduğu futbolla göz doldururken, takımın henüz lige hazır olmadığı gözlendi ve Yeşil - Pembelilerde bir takım eksiklikler dikkat çekti. Dünkü maçta yaşanan sorunların sezon başlayıncaya kadar çözüme kavuşması bekleniyor.
AFYON KAMPI
SONA ERİYOR
Yeşil – Pembeli ekip, hazırlık maçları programı çerçevesinde eğer maç yapacak bir takım bulunması halinde yarın bir hazırlık maçı daha yapacağı ve takımın Pazartesi günü Isparta’ya dönerek Salı günü yeni sezonun ilk maçı olan Amedspor maçının hazırlıklarına başlayacağı belirtildi.

Anahtar Kelimeler: prova ıspartaspordansessiz
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °