Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor’da Yönetim ve Teknik Heyet Sahaya İndi; Sıra Futbolcularda

Ispartaspor’da Yönetim ve Teknik Heyet Sahaya İndi; Sıra Futbolcularda

SPOR 26.07.2022 06:43:00 0
Ispartaspor’da Yönetim ve Teknik Heyet Sahaya İndi; 
Sıra Futbolcularda
Ispartaspor’da yapılan kongrenin ardından göreve gelen yönetim ile göreve getirilen Teknik Heyet bugün sahaya indi. Sıra, yapılacak transferlerle takıma kazandırılacak olan futbolcuların sahaya inmesine geldi.
 
YÖNETİM YENİLENDİ
Yeni sezonun başlamasına kısa bir zaman kala, gelecek sezon 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Ispartaspor’un olağanüstü kongresi geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirildi. Kongrede, mevcut yönetim görevini bırakırken, Kulübün yeni Başkanı Süleyman Kabalak başkanlığındaki yönetim kurumu göreve oy birliği ile seçildi.  
TEKNİK HEYET YENİLENDİ
Ispartapor’da kongre ile yeni yönetimin belirlenmesinin ardından, yeni sezon için yönetimin göreve getirdiği Teknik direktör Yusuf Şimşek de bugün törenle resmi sözleşmeye imza attı. Böylece, Yeşil – Pembeli ekipte Yusuf Şimşek dönemi resmen başlamış oldu.
Konu ile ilgili olarak dün saat 14.00’te Stadyum girişindeki Ispartaspor Müzesi salonunda bir imza töreni gerçekleştirildi. Törene; Ispartaspor Kulübü Başkanı Süleyman Kabalak ve yönetim kurulu tam kadro katıldı.  
 ISPARTASPOR’DA YÖNETİM VE TEKNİK
HEYET SAHAYA İNDİ SIRA FUTBOLCULARDA
Ispartaspor Yöneticileri ve Teknik Direktör Yusuf Işık, imza töreninden sonra Atatürk Stadyumuna geçerek burada kendilerini bekleyen Yeşil – Pembeli taraftarları selamladılar. Oluşan bu tablo yöneticiler arasında ‘Yönetim ve Teknik Heyet sahaya indi. Sıra futbolcularda’ söylemlerine neden oldu.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °