Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor’da Hakan Şimşek Farkı; İşte Gerçek Ispartaspor

Ispartaspor’da Hakan Şimşek Farkı; İşte Gerçek Ispartaspor

SPOR 1.10.2022 20:31:00 0
Ispartaspor’da Hakan Şimşek Farkı; 
İşte Gerçek
Ispartaspor
Ispartaspor, Teknik Direktörü Hakan Şimşek ile vites yükseltti ve çıkışa geçti. Şimşek ile bugün ilk maçına çıkan Yeşil – Pembeli ekip, Isparta’ya bir anlamda lider olarak gelen 24Erzincanspor’u 85. Dakikada Berke Demircan’ın attığı golle 1 – 0 mağlup ederek hem altın değerinde 3 puan kazandı hem de aylardır süren hantallığına son vererek üzerindeki ölü toprağını atıp kendine geldi.
 
Geçtiğimiz günlerde Teknik Adam değişikliğine giderek Hakan Şimşek’i takımın başına getiren Ispartaspor’da Hakan Şimşek farkını daha ilk maçta ortaya koydu ve son derece zorlu maçı kazanmasını bildi.
ŞİMŞEK GÖREVİNE
 BAŞARIYLA BAŞLADI
Geride kalan 6 haftada 1 galibiyet 2 mağlubiyet ve 3 beraberlik alan ve özellikle geride kalan 6 haftada ortaya koyduğu futbolla taraftarların tepkisini çeken Yeşil – Pembeli ekip Teknik Direktör Hakan Şimşek’in de göreve gelmesiyle birlikte 24Erzincanspor maçından üç puanla ayrılarak yükselişe geçmek istiyordu ve beklenen oldu Ispartaspor zorlu rakibini mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla, Teknik Direktör Hakan Şimşek de daha ilk maçında görevine başarılı bir başlangıç yapmış oldu.
İŞTE GERÇEK ISPARTASPOR BU
2. Lig Beyaz Grupta lider Çorum FK ile aynı puanda (13 puan) olarak Isparta’ya gelen 24 Erzincanspor’u 1 – 0 yenerek koltuğundan eden ve rakibini 4. Sıraya kadar düşmesine neden olan Ispartaspor, müthiş oyunuyla herkesin takdirini topladı. Sezonun ilk 6 maçında istenilen başarıyı yakalayamayan Yeşil – Pembeli ekipte 7. Haftaya girilirken takımın başına Hakan Şimşek’i getirdi ve sonrasında adeta küllerinden yeniden doğmuşa döndü.
HAKAN ŞİMŞEK GÖREVE GELİR
GELMEZ FARKINI ORTAYA KOYDU
Geçtiğimiz 6 haftada oynadığı futbolla taraftarlarını adeta çileden çıkaran Ispartaspor, bugünkü maçta adeta kaybettiği ruhu geri kazandı. Hakan Şimşek’in  öğrencileri bu akşam son derece zorlu geçen 24Erzincanspor müsabakasını kazanarak hem 15. Sıradan 12. Sıraya yükseldi hem de Play – Off grubuyla aralarındaki farkı 2 puana kadar indirdi.
TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞİKLİĞİ
TARAFTAR SAYISINI ARTIRDI
Ispartaspor bugün akşam Isparta Atatürk Stadında 24Erzincanspor takımıyla karşılaştı. Saat 19.00’da başlayan karşılaşmayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve yaklaşık 6 bin dolayında taraftar izledi.
ESKİ ISPARTASPOR GİTTİ,
YENİ ISPARTASPOR GELDİ
Maça hızlı başlayan Yeşil – Pembeli ekipte o kadar büyük bir değişiklik olduğu görüldü ki, daha önceki maçlarda sahada yürünen takım bu akşamki maçta oyunu rakip sahaya yıkan, ileride basan, sağlam ortalarla sürekli golü düşünen bir takım hüviyeti ortaya koydu.
3 PUANI GETİREN GOL
BERKE DEMİRCAN’DAN
Sadece maçın 65’inci dakikası ile 80. Dakikası arasında rakibine göre biraz etkisiz oynayan Yeşil – Pembeli ekip, geriye kalan tüm dakikalarda üstün bir futbol ortaya koydu. Yeşil – Pembeli ekibe altın değerindeki 3 puanı getiren golü maçın 85. Dakikasında soldan kullanılan ortada, ceza sahasında oluşan karambolde topu ağlara göndererek takımını 1 – 0 öne geçiren Berke Demircan kaydetti.
DÜZCE DEPLASMANINA GİDECEK
Hakan Şimşek yönetiminde 7. Haftayı 1 – 0’lık 24Erzincanspor galibiyetiyle kapatarak 6 olan puanını 9’a çıkaran Ispartaspor, hızlandırılmış lig çerçevesinde 5 Ekim Çarşamba günü deplasmanda grubun diğer güçlü ekiplerinden Düzcespor deplasmanına gidecek. Yeşil – Pembeli ekibin bu moralle Düzce’yi de deplasmanda mağlup ederek Isparta’ya galibiyetle dönmesi bekleniyor.
 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °