Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor’da Futbolculara; İki Gün İzin…

Ispartaspor’da Futbolculara; İki Gün İzin…

SPOR 10.10.2022 14:10:00 0
Ispartaspor’da Futbolculara; 
İki 
Gün
İzin…
2. Lig Beyaz Grupta Menemenspor maçının ardından bu hafta sonunu maç yapmadan yani bay geçecek olan Ispartaspor’da, Teknik Direktör Hakan Şimşek tarafından futbolculara iki gün izin verildi. Pazartesi ve Salı gününü izinli olarak geçirecek olan Yeşil – Pembeli ekip 12 Ekim Çarşamba günü toplanarak bay haftasından sonra oynayacağı Arnavutköy Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayacak.
 
2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, dün sezonun 9. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Tarsus Menemenspor ile 0 – 0’lık skorla berabere kalarak puan durumunda 10 puanla 14. Sırada tamamladı.
FUTBOLCULARA İKİ
GÜN İZİN VERİLDİ
Ispartaspor’da, Menemenspor maçı sonrası futbolculara Teknik Direktör Hakan Şimşek tarafından iki gün izin verildi. Bu doğrultuda, Pazar günü maçtan sonra başlayan izin Çarşamba günü sona erecek ve futbolcular, 12 Ekim Çarşamba günü tesislerde toplanarak çalışmalarına devam edecekler.
YENİ TRANSFERLER
TAKIMA UYUM SAĞLAYACAK
Yeşil – Pembelilerin haftayı bay geçmesinden dolayı iki hafta maç olmamasına rağmen Teknik Direktör Hakan Şimşek’in futbolculara iki gün izin vermesinin, takımın Arnavutköy Belediyespor maçına en iyi şekilde hazırlanmasının sağlanması ve sakat futbolcuların da bir an önce iyileşmesi için bay haftasının önemli bir fırsat olduğu öğrenildi.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °