Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Isparta’nın Mevlüt Coşkuner 2’si; Bir Ayda 15 Önerge Verdi!

Isparta’nın Mevlüt Coşkuner 2’si; Bir Ayda 15 Önerge Verdi!

ISPARTA 26.07.2023 21:32:00 0
Isparta’nın Mevlüt Coşkuner 2’si;  Bir Ayda  15 Önerge Verdi!

YUNUS ÖZLER – ÖZEL HABER 

CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı, Danışmanlığını da yaptığı CHP eski Milletvekili Mevlüt Coşkuner’i aratmıyor. Halıcı, Milletvekili olmasının üzerinden geçen bir ayda TBMM’de tam 15 Soru Önergesi verdi. 

MİLLETVEKİLİ COŞKUNER’İN 

İZİNDEN GİDİYOR

CHP eski Isparta Milletvekili Mevlüt Coşkuner, görev yaptığı sürede sürekli ve hemen hemen her konuda ilgili Bakanlıklara ve Bakanlara verdiği Soru Önergeleriyle sürekli Isparta gündeminde yer alırdı. Şimdi ise, onun danışmanlığını yapmış olan ve  iki ay önceki seçimlerde CHP’den Isparta Milletvekili seçilen Yalım Halıcı’da büyüğü Coşkuner’in izinden gidiyor. 

BİR AYDA 15 SORU ÖNERGESİ VERDİ 

Yalım Halıcı da aynı Danışmanlığını yaptığı CHP eski Milletvekili Mevlüt Coşkuner gibi TBMM’de tüm Bakanlık ve Bakanları adeta Soru Önergesi yağmuruna tutuyor. Zira, Milletvekili Halıcı, Milletvekili olmasının üzerinden geçen bir ayda TBMM’de hemen hemen tamamı Isparta’nın sorunlarını içeren 15 Soru Önergesi verdi.

“ISPARTA’NIN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ

İÇİN NE GEREKİRSE YAPARIM” 

CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı, Danışmanlığını da yaptığı CHP eski Milletvekili Mevlüt Coşkuner’i kendisine örnek aldığını belirterek; “Ben Isparta Milletvekiliyim ve şehrimin tüm sorunlarının çözümü için ne gerekiyorsa yaparım. Önerge verilecekse veririm. Bizzat sorunun yaşandığı yere gidilecekse gider, sorunları bizzat yerinde vatandaşlarımızdan dinlerim” dedi. 

İLK AÇIKLAMASINDA BÖYLE 

YAPACAĞININ MESAJINI VERMİŞTİ 

Bilindiği gibi, CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı, Milletvekili seçildikten sonra yaptığı ilk açıklamada Ustası Mevlüt Coşkuner’in yolundan gideceğinin mesajını vererek; “2003 yılında CHP Isparta Milletvekili Mevlüt Coşkuner’in Danışmanı olarak adım attığım Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bugün 28. Dönem milletvekili olarak bulunmanın gururunu yaşıyorum. Bugünlere gelmemde büyük emeği olan aileme, ikinci ailem Cumhuriyet Halk Partisi’nin her kademesinden yol arkadaşıma, Millet ittifakına ve oylarıyla bize destek olan Ispartalı hemşehrilerime teşekkürü bir borç bilirim” açıklamasında bulunmuştu. 


Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °