Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Isparta’mızı Birlikte Yöneteceğiz

Isparta’mızı Birlikte Yöneteceğiz

ISPARTA 5.01.2024 22:02:00 0
Isparta’mızı Birlikte Yöneteceğiz

Gelecek Partisi ve Zafer Partisini ziyaret eden İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural “Ispartamızı hep birlikte yöneteceğiz” mesajını verdi. 

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, beraberinde İl Başkanı İbrahim Tekeli Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Tuğlacı ve parti yönetimiyle birlikte Gelecek Partisi ve Zafer Partisini ziyaret etti. Başkan Adayı Tural ve parti yönetiminin ilk durağı Gelecek Partisi oldu.

ŞEHRİMİZ BİR ÇOK ŞEYDEN MAHRUM KALDI 

İl Başkanı Nadir Öngören,  Başkan Adayı Tural’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Rabbim çıktığınız yolda sizleri utandırmasın. Kim bu şehri hakkıyla yönetecekse Rabbim ona belediye başkanlığı nasip etsin. Şehrimiz olabilecek bir çok şeyden mahrum kaldı. Bundan sonraki süreçte seçilecek belediye başkanı şehrimizi yaşanabilir bir şehir haline getirebilir. Şehir dokusunu karıyarak şehrimizi yarınlara taşıyacak bir yönetim inşallah gelir” dedi.

BİZLERİ BİRLEŞTİREN

 TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİDİR

Başkan Adayı Tural, Gelecek Partisi ziyaretinin ardından Zafer Partisini ziyaret etti. İl Başkanı Faruk Baştan, Tural’a hayırlı olsun dileklerini ileterek “Bizlerin birleşme çizgisi Atatürk ve Türk milliyetçiliği Sadece Isparta için değil ülkemiz için gerekli olan birleşmeyi burada görüyoruz. Ispartamız için inşallah hayırlı olur” diye konuştu.           

TURAL’DAN DİYALOG VE İŞBİRLİĞİ VURGUSU 

Parti ziyaretlerini değerlendiren Tural,  il başkanlarına teşekkür ederek “Tüm siyasi partileri ziyaret ediyoruz. Isparta’da siyasi partilerle diyalog içinde çalışacağımızı söylüyoruz. İlimizde sivil toplum kuruluşları, siyasi partilerle işbirliği halinde birlik ve beraberlik içinde Ispartamızı yaşanabilir şehirler arasında üst sıralara taşımak için belediyemizi hep birlikte yönetme düşüncesindeyiz”  şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: Isparta’ Birlikte Yöneteceğiz
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °