Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Ispartalıların Eli Bu Yılbaşında da Boş Kaldı; Isparta’ya Talih Kuşu Konmadı!

Ispartalıların Eli Bu Yılbaşında da Boş Kaldı; Isparta’ya Talih Kuşu Konmadı!

ISPARTA 2.01.2021 10:50:00 0
Ispartalıların Eli Bu Yılbaşında da Boş Kaldı; 
Isparta’ya
Talih Kuşu 
Konmadı!
Milyonlarca kişinin umut bağladığı Milli Piyangonun yılbaşı çekilişi sonunda 100 milyon TL’lik büyük ikramiye 4’e bölündü. Biletlerin birisi Manisa’nın Akhisar ilçesinde satıldığı belirlenirken, diğer 3 çeyrek biletin ise satılmadığı ortaya çıktı. Dolayısıyla, büyük ikramiyenin dörtte biri olan 25 milyon lirayı Akhisar’daki talihli alacak. Kalan dörtte üçü yani 75 milyon lira ise Varlık Fonuna devredilecek.
 
2020 yılını tamamlayarak önceki gün 2021 yılına girdik. Milli Piyangonun yılbaşı çekilişi sonunda Isparta’dan satılan herhangi bir bilete büyük ikramiye isabet etmezken, küçük çaplı ikramiyelerin ise çıkmış olabileceği ancak bunun tespitinin şuan için mümkün olamayacağı belirtildi.
İSİMLERİNİ GİZLİYORLAR…
Milli Piyangoda biletine ikramiye isabet eden kişilerin ikramiyelerini alırken gizlilik esasına dayalı olarak kimliklerini açıklamak istememeleri nedeniyle her yıl olduğu gibi bu yılda büyük ikramiye isabet edenlerin kimler olduğunun pek mümkün olamayacağı ifade ediliyor.
ISPARTA’YA 10 YILDIR BÜYÜK
İKRAMİYE İSABET ETMİYOR
Bilindiği gibi; Isparta’ya en son büyük ikramiye 2010’yılındaki Yılbaşı Özel çekilişinde çıkmış ve o zaman da büyük ikramiye dörde bölünerek o dönemin en büyük ikramiyesi olan 30 bin TL’nin 4’te 1’ine tekabül eden 7,5 milyon TL’lik ikramiyeyi Nurettin Akgül isimli talihli kazanmıştı.

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °