Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Ispartalılar 'Evde' Aldıkları; Kiloları Sporda Eritiyor

Ispartalılar 'Evde' Aldıkları; Kiloları Sporda Eritiyor

ISPARTA 18.07.2020 19:23:00 0
Ispartalılar
Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından vatandaşlara spora davet çağrısı Ispartalı vatandaşlarca yanıt buldu. Hafta içi ve hafta sonu açık olan Atatürk Stadyumunda sportif aktiviteler ve sağlıklı yaşam çalışması yapan vatandaşlar, pandemi sürecinde evde kalarak aldıkları kiloları spor yaparak eritiyorlar.
 
Koronavirüs salgınından dolayı uzun süredir evlerinde hareketsiz bir yaşam geçirmek zorunda kalan vatandaşların sağlığı için çalışmalara başlayan Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Stadyumu pandemi öncesinde olduğu gibi şimdi de vatandaşların spor aktivitelerine açtı.
3 AY BOYUNCA EVDE
KALIP KİLO ALDILAR
Pandemi sonrasında, vatandaşların fiziksel etkinlik yapmaları ve hareket kısıtlılığını ortadan kaldırmak amacıyla çalışmalar gerçekleştirildiklerini belirten Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek; “Bilindiği gibi tüm dünyada ve ülkemizde olduğu gibi ilimizde de koronavirüs tehdidi nedeniyle yaklaşık üç ay vatandaşlarımız evden çıkamadı 1 Haziran’dan itibaren başlayan ‘normalleşme’ süreci kapsamında da biz Atatürk Stadyumunu daha önceki aylarda olduğu gibi vatandaşlarımızın hizmetine sunduk ve vatandaşlarımıza da spora davet çağrısında bulunduk.
ALDIKLARI KİLOLARI GERİ VERİYORLAR
Vatandaşlarımız da bu çağrımıza uyarak stadımıza gelip başta yürüyüş yapmak olmak üzere çeşitli aktiviteler ve sağlıklı yaşam programı yaparak pandemi döneminde evde kaldıkları süre içinde aldıkları kiloları eritme imkanı buluyorlar” dedi.
MÜDÜR GEVREKTEN TEŞEKKÜR
Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, sağlıklı yaşama önem vererek stadyuma gelip sportif aktivitelerde bulunan tüm vatandaşlara teşekkür eder ettiğini sözlerine ekledi.
 

Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °