Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Ispartalılar Davraz Kayak Merkezi'ne; Akın Etti

Ispartalılar Davraz Kayak Merkezi'ne; Akın Etti

ISPARTA 20.01.2022 13:18:00 0
Ispartalılar Davraz Kayak Merkezi
Isparta Davraz Kayak Merkezi, önemli kış turizm merkezlerinden birisi olma noktasında önemli adımlarla ilerliyor. Merkezde kayak sezonunun geçtiğimiz Cumartesi günü başlamasıyla birlikte merkeze ziyaretçi akını sürüyor.
 
Isparta Şehir merkezine 26 kilometre uzaklıkta bulunan 2 bin 635 metre rakımlı Davraz Kayak Merkezi, pist uzunluğu, kar yapısı ve doğa harikası güzelliğiyle dikkati çekiyor. Kış turizminin alternatif yerleri arasına girmeyi hedefleyen Davraz Kayak Merkezi, doğal pistlerinde misafirlerine kayak keyfi imkanı sunuyor.
DAVRAZ, SORUNSUZ
BİR TATİL İÇİN İDEAL
Isparta Valiliği tarafından 1995 yılında turizme kazandırılan kayak merkezi, başta Isparta’dan ve çevre il ve ilçelerden gelen misafirlerin uğrak noktalarından biri oldu. Merkez, Kayak sporu için gelen turistlere de ev sahipliği yapıyor. Hafta içi yoğun ilgi gören alan, hafta sonları da ziyaretçi akınına uğruyor. Vatandaşlar hem tur vasıtasıyla hem de kendi imkanları ile merkeze ulaşabiliyor. Tesisleşmenin de devam ettiği merkeze telesiyej ve teleferik sistemi sayılarının artırılması planlanıyor.
VATANDAŞLAR KIZAK
KEYFİ YAPIYORLAR
Aile ve arkadaş gruplarının yoğun olarak geldiği kayak merkezinde önemli aktivitelerinden biri de kızaklar. Gelen vatandaşlar kiraladıkları kızaklarla karın ve doğanın keyfini çıkartıyor. Yetkililer, alt yapı ve tesisleşme yatırımlarının tamamlanması ile bölgenin ülkenin önemli merkezlerinden biri haline geleceğini söyledi.
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °