Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Ispartalı Fırıncılardan Deprem Bölgesine 200 Bin Ekmek; Depremzedelere NOKUL Gönderdiler

Ispartalı Fırıncılardan Deprem Bölgesine 200 Bin Ekmek; Depremzedelere NOKUL Gönderdiler

14.03.2023 15:15:00 0
Ispartalı Fırıncılardan Deprem Bölgesine 200 Bin Ekmek;  Depremzedelere NOKUL Gönderdiler

Isparta Fırıncılar, Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Nuri Erdeğer, deprem bölgesine Isparta’dan 200 bini aşkın ekmeğin yanı sıra Isparta’ya özgü yiyeceklerden olan bir o kadar da Nokul gönderdiklerini söyledi. 

Yaşanan deprem felaketinin hemen ardından organize olan Isparta Fırıncılar Odası, deprem bölgesine 200 bin ekmek ve bir o kadar da Isparta’ya özgü lezzet olan Nokul gönderdi.  

BAŞKAN ERDEĞER; “DEPREM BÖLGESİNE 

200 BİN EKMEK VE NOKUL GÖNDERDİK” 

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 9 saat ara ile 2 büyük depremin yaşandığı, 10 ilin etkilendiği deprem bölgesine, yardım ulaştırmak için 85 milyon tek yürek oldu. İlk depremin hemen ardından organize olan ve bölgeye her anlamda bir çok araç, ekipman, personel ve ihtiyaç malzemesi gönderen Isparta’da birçok oda, dernek, siyasi parti ile STK’lar da kendi bünyelerinde yardım kampanyaları düzenledi. Bunlardan birisi de Isparta Fırıncılar, Lokantacılar ve Pastacılar Odası oldu. Oda 200 bin ekmek ve Nokulun bölgeye ulaştırılmasını sağladı.  

“ÜYELERİMİZİN GÖSTERDİĞİ DUYARLILIKTAN 

DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

Deprem haberinin alınmasının hemen ardından üyelerle irtibata geçtiklerini ve hangi üyeye gittilerse 5 bin 10 bin ekmek vererek depremzedelere katkıda bulunduğunu ifade eden Isparta Fırıncılar, Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Nuri Erdeğer, bu konuda üyelerin gösterdiği hassasiyet ve duyarlılıktan dolayı tüm üyelere teşekkür ettiğini söyledi.  

“GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE”

Başkan Nuri Erdeğer, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarını başsağlığı ve yaralılarına da acil şifalar dilediğini sözlerine ekleşerek; “Geçmiş olsun Türkiye” dedi. 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °