Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Ispartalı Hakemler Yeni Sezonu Açtı TFFHGD Genel Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı; Asla Yabancı HAKEM İstemiyoruz

Ispartalı Hakemler Yeni Sezonu Açtı TFFHGD Genel Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı; Asla Yabancı HAKEM İstemiyoruz

SPOR 30.09.2022 17:56:00 0
Ispartalı Hakemler 
Yeni Sezonu Açtı
 TFFHGD Genel Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı; 
Asla Yabancı 
HAKEM 
İstemiyoruz
Isparta’da görev yapan hakemler 2022-2023 sezonunu geçtiğimiz Perşembe günü açtılar.
 
Dün Saat 18.00’de Atatürk stadında yapılan törene Türkiye Faal Futbol hakem ve gözlemciler derneği genel başkanı, eski temsilciler kurul başkanı Dr. Abdurrahman ARICI, TFF Akdeniz bölge müdürü Ahmet Köksalan, Antalya TFFHGD. Başkanı Melahat Öğretmenoğlu, Isparta Gençlik Spor il müdürü Mahmut Danayiyen, emekli hakem ve gözlemciler ile futbol taban birliklerinin temsilcileri katıldı. Açılış, saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasından sonra TFFHGD Isparta Başkanı Hakem Mustafa Sağdıç misafirlere hoşgeldiniz konuşmasından sonra mikrofonu il hakem kurulu başkanı Doç. Ömer Kürşat Tüfekçi’ye devretti. Tüfekçi konuşmasında özetle şunları söyledi. “Isparta hakemliği olarak birçok hakem arkadaşımızı yetiştirdik. Ne yazık ki, yaşadığımız pandem bizleri de çok etkiledi.
 
Isparta hakemliği kan kaybetti. Bildiğiniz üzere hakem kolay yetişmiyor, hakemlik mesleği ise emek-çaba ve sabır isteyen bir meslek. 8’i bayan, 29 il hakemi ve 38 aday hakemimiz var. Bu arkadaşlarımıza güveniyoruz. Yakın geçmişte var olan, 2 B klasman hakemi ve 1 C klasman hakemi açıklarını bu genç arkadaşlarımızın kapatacağına inanıyoruz” dedi. TFF Akdeniz bölge müdürü Ahmet Köksalan ise Isparta’da bulunmaktan memnun olduklarını ifade etti. Yeni sezonun hayırlı olmasını diledi. Törende son konuşmayı yapan Türkiye Faal Futbol hakem ve gözlemciler derneği genel başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı ise : “ Isparta’da olmaktan son derece memnunuz. Sayın Isparta Valisi ve Gençlik spor il müdürünü ziyaret ettik. Bizlere her türlü desteği vereceklerine inanıyoruz. Ben Merkez Hakem komitesi sorumluluğumuz zamanında her ilin kendi klasman hakemi olması şiarımızdı. Görüyorum ki 8 kadın hakemimiz var.
 
En iyi yerde yer alacaklarına olan inancım tamdır. Birlik ve beraberlik içinde olursak aşamayacağımız engel yoktur. Hakemliğin hizmetindeyiz. Son günlerde yeniden gündeme gelen yabancı hakem konusunda asla yabancı hakem istemiyoruz. Biz kendi genç arkadaşlarımıza güveniyoruz. 2022-23 sezonu tüm paydaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. 8 genç hakeme kokartları takıldıktan sonra yaş pasta kesildi. Toplu fotoğraf çekimi sonrası yeni sezon kokteyli ile tören sona erdi.
Öte yandan kokart takan genç hakemlerin isimleri şu şekilde açıklandı. “Onur Karabulut-Aslıhan Erol-Seda Canlı-Serkan Özkan-Furkan Özkan-Murat Uğurlualper Açıkgül-Mehmet Yiğit Kılıç-Oğuzhan Dündar-A.Berkay Cinevre”
Haber - Fotoğraf: Sedat CİCAN

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °