Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Ispartalı Ak Kadınlar Kongreye Gidiyor

Ispartalı Ak Kadınlar Kongreye Gidiyor

ISPARTA 1.02.2021 20:54:00 0
Ispartalı 
Ak Kadınlar 
Kongreye Gidiyor
AK Parti Isparta İl Kadın Kolları’nın Olağan Kongresi, 2 Şubat Salı günü yani yarın Süleyman Demirel Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek. Saat 14.00’de başlayacak kongredeki seçimlere mevcut Başkan Sevim Köse’nin tek aday olarak gitmesi bekleniyor.
 
Bilindiği gibi, Ak Parti Isparta İl Kadın Kolları Başkanı Havva Saraç, görevini 19 Aralık 2017 tarihinde Sevim Köse’ye devretmişti. Köse, yaklaşık 4 yıldır bu görevi sürdürüyor. O tarihte Ak Parti Parti Kadın Kolları Genel Başkanı tarafından partiye gönderilen görevlendirme yazısı ile görevine başlayan Başkan Köse ve Yönetim Kurulu, yarın yapılacak olan kongreyle seçilmiş Kadın Kolları Başkanı olacak.
TEK ADAY
SEVİM KÖSE
Konuyla ilgili bilgi veren Ak Parti Isparta İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse; “Allah’ın izniyle 2 Şubat Salı günü saat 14.00’de Süleyman Demirel Kongre Merkezinde Olağan Seçimli Kadın Kolları Kongremizi gerçekleştireceğiz” dedi.  Kongreye Koronavirüs pandemisinden dolayı katılımın kısıtlı olacağını belirten Başkan Köse; “İl ve İlçe Başkanlarımızı, kadın kolları başkanlarımızı, gençlik kolları başkanlarımızı, milletvekillerimizi davet ettik. Tabi ki pandemiden dolayı katılım kısıtlı tutulmaya çalışılıyor. Salonumuz pandemi kuralları neticesinde dizayn edilecek. Hastalığın halen daha bulaşma tehlikesi yüksek olması nedeniyle çok fazla bir katılım olsun istemiyoruz. Dolayısıyla orada hastalığın birine bulaşması veya hastalanması bizi üzer. Kamuoyu açısından da doğru anlaşılmaz. Pandemi kurallarına uyacağız ve kongremizi gerçekleştireceğiz” dedi.

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °