Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Isparta’dan CHP Milletvekili Seçilen Yalım Halıcı’dan İlk Açıklama; Isparta Halkına Teşekkür Ediyorum

Isparta’dan CHP Milletvekili Seçilen Yalım Halıcı’dan İlk Açıklama; Isparta Halkına Teşekkür Ediyorum

ISPARTA 15.05.2023 19:33:00 0
Isparta’dan CHP Milletvekili Seçilen Yalım Halıcı’dan İlk Açıklama; Isparta Halkına  Teşekkür Ediyorum

CHP’den Isparta Milletvekili olarak seçilen eski İl Başkanı Yalım Halıcı, Isparta halkına teşekkür etti. Halıcı; “Bundan böyle ülkemiz ve şehrimiz için Ankara’da çalışmaya devam edeceğim. Halkımıza partimize ve Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na oylarıyla verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

CHP, 14 Mayıs seçimlerinde Isparta’da İktisatçı ve eski İl Başkanı Yalım Halıcı’yı birinci sıradan milletvekili adayı gösterdi. Seçim sonucunda Isparta’da Ak Parti 1, CHP 1, MHP 1 ve İYİ Parti 1 Milletvekili çıkardı. Kesin olmayan sonuçlara göre, CHP birinci sıra adayı Yalım Halıcı Milletvekili seçildi. Halıcı, bir dönemin ardından Isparta’nın Milletvekili olarak TBMM’ye gidecek.

HALICI; “ŞEHRİMİZE HİZMET İÇİN 

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM” 

CHP’den Isparta Milletvekili olarak seçilen eski İl Başkanı Yalım Halıcı, Isparta halkına teşekkür etti. Halıcı; “Saygıdeğer hemşehrilerim; partili, partisiz herkese verdiği desteklerden dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Milletvekili Adaylarımız Tamer Cantekin’e, Hüseyin Yıldızhan’a, Hatice Yıldız’a sürece verdikleri katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz güçlü ve büyük bir aileyiz.

“EMEĞİNİZE SAĞLIK”

Başta Kadın ve Gençlerimiz olmak üzere tüm Cumhuriyet Halk Partili emekçilerimize, gece gündüz bizlerle beraber yol yürüyen Saadet Partisi yöneticilerimize ve seçmenlerimize, Gelecek, Deva, Demokrat partisi yöneticilerimize, seçmenlerimize, Her ne kadar milletvekili seçiminde ayrı listeler de olsak da Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu' na destek veren İYİ partili yöneticilerimiz ve seçmenlerimize yürekten teşekkür ediyorum. 

“28 MAYIS SABAHI BAHARI GETİRELİM” 

Bu süreçte hep beraber çok büyük emek verdik. Sahada güzel bir uyum ve enerjimiz vardı. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Umutları canlı tutmak için 28’ine kadar yeni bir mücadeleyi hep birlikte vereceğiz. 29 Mayıs sabahında Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız olarak Çankaya köşküne göndereceğiz. Yeşerttiğimiz umutları hep birlikte büyüteceğiz. Haydi 28 Mayıs’ta baharı getirelim” dedi. 

 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °