Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Isparta'dan rekor bekliyorum

Isparta'dan rekor bekliyorum

SİYASET 27.05.2018 14:10:00 0
Isparta
Cumhurbaşkanı Erdoğan, miting bitiminde Bilgiç, Özel, Gökgöz ve Akbay’ın elini kaldırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Isparta meydanındaki konuşmasının bitiminde ‘Isparta’dan rekor bekliyorum’ dedi. ‘Adaylarımızı size emanet ediyorum’ diyen Erdoğan, şöyle konuştu:
 
YİĞİTLERİN, KAHRAMANLARIN ŞEHRİ “
 
Tarih ve medeniyet şehri Isparta. Selçuklu, Osmanlının milli mücadelenin şehri Isparta’yı muhabbetle selamlıyorum. Yiğitler, kahramanlar şehri Isparta. Buradan Ispartamızın tüm ilçelerindeki, köylerindeki kardeşlerime selamlarımı yolluyorum. Isparta’ya ayak bastığımız andan itibaren havalından buraya kadar yol boyunca selamladılar, durmak zorunda kaldık. Alanda muhteşem bir kalabalık. Bizi coşkuyla bağrına basan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Sıcak ve oruca rağmen bize bu atmosferi yaşattığınız için her birinize şükranlarımı sunuyorum. Bereketiyle sofralarımızı şenlendiren, rahmetiyle gönüllerimize huzur katan Ramazanı şerifinizi tebrik ediyorum. Bu mübarek ayın ülkemiz, ümmetimiz ve tüm kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum
 
ISPARTA’YI BAMBAŞKA GÖRDÜM
 
Maşallah Isparta bugün bambaşka. Bugüne karşımda kabına sığmayan bir Isparta görüyorum. Bu meydanda Hükümetine, geleceğine sahip çıkan bir Isparta görüyorum. 24 Haziran’da vakit Türkiye vakti diye haykıran bir Isparta görüyorum. Tüm Isparta’ya soruyorum. 24 Haziran’da irade, erdem ve cesaretle Türkiye’yi şahlandırmaya hazır mıyız? 24 Haziran’da güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye demeye var mıyız? 24 Haziran’da güçlü ve büyük Türkiye’nin önünü açıyor muyuz? Yine rekorlara imza atıyor muyuz?
 
ISPARTA KARARINI VERMİŞ
 
Isparta’da bu iş Allah’ın izniyle bitti. Isparta kararını vermiş. Şimdiden 24 Haziran’da sandığın rengi belli olmuş. İnşallah önümüzdeki 27 günü en güzel şekilde değerlendirerek Isparta’da zafer sancağını hep birlikte dalgalandıracağız. Kalan 27 günde kapı kapı dolaşmaya var mıyız? 24 Haziran akşamı ülkemizin önünde açılan yeni ufukları hep birlikte kutlayacağız inşallah. Allah’ın taktiri ve aziz milletimizin teveccühü ile 16 yıldır ülkemize hizmet ediyoruz. Tam 16 yıldır gece-gündüz demeden Türkiye’nin kalkınması, milletin refahı için gayret gösteriyoruz. Ispartamız gelişsin, güçlensin tarımda, sağlıkta, turizmde hak ettiği konuma gelsin diye Kasım-2002’den beri aralıksız ter döküyoruz. Bugüne kadar asla çalışmaktan yorulmadık. Aşk ile koşan yorulmaz. Bu güzel vatana hizmet etmekten hiçbir zaman yüksünmedim. 16 yıl önce iktidara gelirken nasıl heyecanlıyken bugün de bu meydanda ilk günkü gibi heyecanlıyım. İlk günkü aşkla Ispartamıza, 81 vilayetimize, 81 milyonun her bir ferdine ayrım yapmadan hizmet götürüyoruz. Türkiye geride kalan 16 yılda pek çok reforma imza attı. Cumhuriyet tarihinin en büyük hamlelerini gerçekleştirdik.”

Anahtar Kelimeler:
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °