Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Isparta’da Yeni Yıl Faturası Ağır Oldu

Isparta’da Yeni Yıl Faturası Ağır Oldu

ISPARTA 3.01.2024 19:16:00 0
Isparta’da Yeni Yıl  Faturası Ağır Oldu

Isparta’da trafik ekipleri yeni yılda kesintisiz görev yaparken, kural tanımaz sürücülerin yeni yıl faturası ağır oldu. Yapılan kontrollerde kurallara uymadığı tespit edilen sürücülere idari para cezası uygulanırken, bazı araçlar da trafikten men edildi.

Isparta genelinde olduğu gibi şehir merkezinde de yeni yıl tedbirleri üst düzeyde alındı. Vatandaşların huzur ve güven ortamında yeni yıla girmesi için alınan tedbirler kapsamında trafik güvenliğinin de sağlanması hedefiyle Isparta Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kesintisiz görev yaptı. 

Kırmızı ışık ihlali, seyir halinde cep telefonu kullanımı, alkollü araç kullanımı, hatalı şerit değiştirme, aşırı hız, emniyet kemeri takmama gibi trafik kurallarına yönelik gerçekleştirilen denetimlerde, şehrin bir çok noktasında gece boyunca araçlar kontrol edildi. 

Yılbaşı gecesi yapılan kontrollerde başta alkollü araç kullanarak trafik güvenliğini tehlikeye düşüren sürücüler olmak üzere çeşitli suçlardan onlarca araca ceza yazıldı. Bazı sürücüler ise adliyeye sevk edildi.

Yapılan denetimler sonucunda kural tanımaz sürücülerin yeni yıl faturası ağır olurken, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce denetimlerin aralıksız olarak yıl boyunca devam edeceği öğrenildi. 


Anahtar Kelimeler: Isparta’ Faturası
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °