Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Isparta’da Yağışlar Devam Edecek mi?

Isparta’da Yağışlar Devam Edecek mi?

ISPARTA 7.05.2023 09:19:00 0
Isparta’da Yağışlar Devam Edecek mi?

Meteoroloji’den yapılan değerlendirmelere göre Isparta’da üç gündür süren yağışlı hava Pazartesi günü hariç haftanın diğer tüm günlerinde sürecek. Diğer bir deyişle Isparta önümüzdeki haftayı da yağışlı geçirecek. 

Isparta’da üç gündür etkili olan sağanak yağış bugün de aynı etkisini sürdürecek. Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Isparta’da hava sıcaklıklarında ise fazla bir değişiklik olmayacak. Sıcaklıklar gece 7 ila 9, gündüzleri ise 15 ile 23 dereceler arasında seyredecek.

YURTTA HAVA NASIL OLACAK?

Yurdun genelinin parçalı ve çok bulutlu, Edirne, Tekirdağ ve Çanakkale dışında tüm yurdun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah ilk saatlerde İstanbul ve Kırklareli'nin kıyı ilçelerinde, akşam saatlerine kadar Samsun, Ordu, Sinop, Kocaeli ile Sakarya’nın kuzeyinde, öğleden sonra İskenderun Körfezi çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m), Doğu Karadeniz kıyılarında çok kuvvetli (51-75 kg/m) ve Rize il geneli, Artvin'in kıyı, Trabzon'un doğu kesimlerinde yer yer şiddetli (76-100 kg/m) olması bekleniyor.  

 


Anahtar Kelimeler: Isparta’ Yağışlar Devam Edecek ?
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °