Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta’da Şükrü Başdeğirmen Zaferi Yaşanıyor; Kaymakkapı’da Coşkulu Kutlama

Isparta’da Şükrü Başdeğirmen Zaferi Yaşanıyor; Kaymakkapı’da Coşkulu Kutlama

ISPARTA 31.03.2024 23:47:00 0
Isparta’da Şükrü Başdeğirmen Zaferi Yaşanıyor;  Kaymakkapı’da Coşkulu Kutlama

31 Mart Yerel Seçimlerinden kesin olmayan sonuçlara göre zaferle çıkan ve halen devam eden oy sayımlarında açık ara önde giden Ak Parti ve Partinin Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen için Kaymakkapı Meydanında Kutlamalar yapıldı.   

AK PARTİ’DE ZAFER 

COŞKUSU YAŞANIYOR 

Kaymakkapı Meydanı Belediye İşhanı önünde gerçekleştirilen Zafer Kutlaması için meydan tıklım tıklım doldu. Kutlamalara; yeniden Belediye Başkanı seçilen Şükrü Başdeğirmen’in yanı sıra Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun’un, İl Başkanı Furkan Cem Er ve Merkez İlçe Başkanının yanı sıra binlerce kişi katıldı. 

KAYMAKKAPI 

MEYDANINDA KUTLAMA 

Meydana gelişinde meşalelerle karşılanan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Ak Parti, ülke genelinde Ak Parti’ye büyük destek veren illerden birisi de Isparta oldu. Başdeğirmen’in kazandığı anlaşılmasının hemen ardından şehirde coşkulu kutlamalar başladı. Sandıkların açılmasından kısa bir süre sonra ellerinde Türk bayrakları ve parti flamalarıyla Kaymakkapı Meydanında toplanırken, bir kısmı da araçlarıyla konvoy yaparak şehri dolaşmaya başladı. 

BAŞDEĞİRMEN % 44 OYLA BİRİNCİ 

Kesin olmayan sonuçlara göre sandıkların yüzde 85’inin açıldığı Isparta’da Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, 46 bin 174 oy ve % 44 oranında oy alarak ikinci dönem Belediye Başkanlığını kazanmış oldu. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °