Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta’da Ramazan Bayramı Namazı Kılındı: Bu Cami Doldu Taştı

Isparta’da Ramazan Bayramı Namazı Kılındı: Bu Cami Doldu Taştı

ISPARTA 11.04.2024 06:11:00 0
Isparta’da Ramazan Bayramı Namazı Kılındı:  Bu Cami Doldu Taştı

Isparta’da vatandaşlar, dün sabahın erken saatlerinde camilere akın etti ve camileri tıklım tıklım doldurarak Ramazan Bayramı namazını kıldı. Şehir gelenindeki tüm camiler dolarken, şehrin tarihi ve merkezi camileri olan Mimar Sinan Cami, Ulu Cami ve Kavaklı Camiinde büyük yoğunluk yaşandı. 

Bu yıl 11 Mart 2024 tarihinde başlayan 11 Ayın Sultanı Ramazan – ı Şerif ayı 9 Nisan Salı günü yani önceki gün itibariyle sona erdi. Bir ayı oruç tutarak geçiren insanlar bunun mükafatı olarak 10 Nisan Çarşamba günü yani dün itibariyle başlayan Mübarek Ramazan Bayramına ulaşmanın hazzını yaşamaya başladılar. 

BAYRAM NAMAZINDA 

CAMİLER DOLDU TAŞTI 

Bu doğrultuda; Isparta’da vatandaşlar, dün sabahın erken saatlerinde camilere akın etti ve camileri tıklım tıklım doldurarak Ramazan Bayramı namazını kıldı. Şehir gelenindeki tüm camiler dolarken, şehrin tarihi ve merkezi camileri olan Mimar Sinan Cami, Ulu Cami ve Kavaklı Camiinde büyük yoğunluk yaşandı. Bayram namazını Mimar Sinan Camisi'nde kılmak isteyen vatandaşlar, sabahın erken saatinde camide saf tuttu ve vatandaşlar camide bol bol dua etti. Kılınan bayram namazının ardından cemaat birbirleriyle bayramlaştı.


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °