Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Isparta’da Nefesler Tutuldu; O Maç Bekleniyor

Isparta’da Nefesler Tutuldu; O Maç Bekleniyor

SPOR 27.11.2022 12:02:00 0
Isparta’da Nefesler Tutuldu;  O Maç Bekleniyor

Ispartaspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde ezeli rakibi Afyonspor ile karşılaşacak. Tüm Ispartalı sporseverler ve taraftarlar organize oldu ve bu maçı beklemeye başladı. Isparta Atatürk Stadındaki maç bugün saat 14.00’te başlayacak.

 

2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, bugün 3 puandan daha öte anlam taşıyan bir maça çıkacak. Zira, Yeşil – Pembeli ekip bugün, kendi saha ve seyircisi önünde yıllarca büyük rekabet yaşadığı ezeli rakibi komşu il takımı Afyonspor ile karşılaşacak. Derbi niteliğindeki bu maç için taraftarlar tüm şehirde organize oldu ve bu maçı beklemeye başladı.

MAÇ BİLETLERİ ÜÇ GÜN

ÖNCEDEN SATIŞA ÇIKTI

Maçın biletleri üç gün önceden şehrin çeşitli yerlerindeki noktalardan satışa çıkarken, Stadyumun kapıları da bugün iki saat önce açılacak. Maça, Afyon’dan da yaklaşık 300 kişilik bir taraftar grubunun gelmesi bekleniyor.

32 GENÇLİK

TARAFTAR GRUBU

GÖREVE HAZIR

Günler öncesinden bugünkü maç için organize olan ve bu maça odaklanan Ispartaspor’un cefakar ve vefakar Taraftar Grubu 32 Gençlik, bugünkü maçta tribündeki yerini diğer maçlara göre daha fazla alacak ve maç boyunca yapacağı tezahüratlarla takımını 90 dakika destekleyecek.

MAÇ SAAT 14.00’TE

BAŞLAYACAK

Ispartaspor ile ezeli rakibi Afyonspor arasındaki oynanacak olan ve İstanbul Bölgesi Hakemlerinden Oğuzhan Uğurlu’nun yöneteceği maç bugün Isparta Atatürk Stadında saat 14.00’te başlayacak.

 

 


Anahtar Kelimeler: Isparta’ Nefesler Tutuldu; Bekleniyor
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °