Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Isparta’da ‘Hayır Çarşısı’ Kermesi Düzenlendi

Isparta’da ‘Hayır Çarşısı’ Kermesi Düzenlendi

ISPARTA 3.12.2022 15:18:00 0
Isparta’da ‘Hayır Çarşısı’ Kermesi Düzenlendi

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Kaymakkapı Meydanından "Hayır Çarşısı" Kermesi gerçekleştiriyor.

 

Gerek Isparta’da gerek Türkiye’de ve gerekse dünya genelinde yardımda yarışan İnsani Yardım Vakfının (İHH) Isparta Temsilciliği Kadın Kolları Başkanlığı, Gıda ve Giyecek Kermesi düzenledi.

ISPARTA İHH’DAN

ŞEHRİN GÖBEĞİNDE

GIDA KERMESİ

Isparta’nın en yoğun merkezi olan Kaymakkapı Meydanında bugün gerçekleştirilen kermeste İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilciliği Yönetiminin yanı sıra Kadın Kolları Başkanlığı gönüllüleri görev aldı. Gıda maddeleri ile yiyecek satışının yapıldığı kermes, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

BAŞKAN EFE; “KERMESİMİZE BEKLİYORUZ”

Kermesin bugün sabah başladığını ve akşam saatlerine kadar süreceğini ifade eden İHH Kadın Kolları Başkanı Zehra Efe, kermese gelmek isteyenlerin henüz geç kalmadığını belirterek, herkesi beklediklerini vurguladı.

“KESMESİN GELİRİ ÇANTA

PROJESİNDE KULLANILACAK”

Kermesten elde edilecek gelirin İHH Genel Merkezimizin Suriye’deki çocuklar için başlattığı ‘Çanta’ Projesinde kullanılacağını ifade eden Başkan Efe; “Mağdurlara, mazlumlara, ihtiyaç sahiplerine, kurum ve kuruşlara yardım etmek için var olan İnsani Yardım Vakfı (İHH) hayır için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Vakfımızın Isparta Temsilciliği olarak bu anlamda gönüllülerimizle, hanım kardeşlerimizle beraber çalışıyoruz. Bu doğrultuda Kaymakkapı Meydanında düzenlemiş olduğumuz kermesimize sizde katılın ve kampanyada sizin de tuzunuz bulunsun” dedi.

AKÇİL; “EMEĞİ GEÇENLERDEN

ALLAH RAZI OLSUN”

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil, söz konusu kermesi ziyaret ederek, başta Kadın Kolları Başkan ve Mensupları olmak üzere tüm yönetim kurulu ve İHH Gönüllülerine kermesin gerçekleşmesine vermiş oldukları emeklerinden dolayı teşekkür etti.

ISPARTA İHH’NIN KERMESİNDEN GÖRÜNTÜLER;


Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °