Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Isparta’da HAKEM REZALETİ!

Isparta’da HAKEM REZALETİ!

SPOR 11.12.2022 21:28:00 0
Isparta’da HAKEM REZALETİ!

Ispartaspor’un bugünkü Çorumspor maçını yöneten Trabzon Bölgesi Hakemi Sinan Özcan, ‘Rezalet’ bir maç yönetimine imza atarak Yeşil – Pembeli Taraftarların büyük tepkisini çekti.

2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ligin onsekizinci haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta rakibi Çorumspor’u mağlup edemeyerek büyük bir fırsatı daha tepti. 0 – 0 golsüz sona eren maçın bu skorla sona ermesinde Ispartaspor’da yaşanan golcü sıkıntısı kadar maçın orta hakemi Sinan Özcan’ın da payı büyüktü. 

ISPARTASPOR’A BONKÖR

ÇORUMSPOR’A KARŞI CİMRİ!

Hakem Sinan Özcan’ın taraflı tutumu daha maçın başında belli olmaya başladı. Zira, maçın ilk dakikalarında normal bir pozisyonda Ispartasporlu Cemal Kızılateş’e sarı kart gösteren Özcan, rakibin Yeşil – Pembeli futbolcuları her düşürüşünde görmezden gelerek sarı kartları göstermekten imtina etti. Özcan maç boyunca onca kartlık pozisyona rağmen Çorumsporlu futbolculara hiç kart göstermedi. 

ÜÇ NET PENALTIYI 

VERMEYEREK ES GEÇTİ

Hakem Sinan Özcan, ikisi elle kesme ve birisi ceza sahasında düşürülme olmak üzere Ispartaspor’un üç net penaltısını da görmezden gelerek es geçti ve rezilliğe imza attı. 

KARADENİZ TAKIMININ MAÇINA

KARADENİZ BÖLGESİ HAKEMİ VERİLİR Mİ? 

Hakem Sinan Özcan’ın bugünkü maçta Ispartaspor aleyhine düdük çalıp sürekli Çorumspor’u koruyup kollaması hem kendisinin Trabzon bölgesi hakemi olması hem de Çorumspor’un da Karadeniz ilinin bir takımı olmasından kaynaklandığı ifade ediliyor. 


Anahtar Kelimeler: Isparta’ HAKEM REZALETİ!
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °