Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta’da HAKEM REZALETİ!

Isparta’da HAKEM REZALETİ!

ISPARTA 28.08.2023 09:08:00 0
Isparta’da HAKEM REZALETİ!

Ispartaspor’un dünkü Somaspor maçını yöneten İstanbul Bölgesi Hakemi Safa Yılmaz, ‘Rezalet’ bir maç yönetimine imza atarak Yeşil – Pembeli Taraftarların büyük tepkisini çekti.

2. Lig Kırmızı Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ligin ilk haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta rakibine mağlup olarak büyük bir fırsatı tepti: 1 – 2. Ancak, maçın bu skorla sona ermesinde Ispartaspor’da yaşanan golcü sıkıntısı kadar maçın orta hakemi Safa Yılmaz’ın da payı büyüktü. 

ISPARTASPOR’A BONKÖR

SOMASPOR’A KARŞI CİMRİ!

Hakem Safa Yılmaz’ın taraflı tutumu daha maçın başında belli olmaya başladı. Zira, maçın ilk dakikalarında normal bir pozisyonda Ispartasporlu Ayberk Kaygısız’a sarı kart gösteren Yılmaz, ikinci yarıda bu futbolcumuzu çift sarı karttan kırmızı kartla oyundan attı. Rakip futbolcuların, yere kendilerini attığı her anda hemen faul çalan Hakem Safa Yılmaz, Ispartasporlu futbolculara yapılan faulleri ise görmezden gelerek sarı kartları göstermekten imtina etti. Yılmaz, maç boyunca onca kartlık pozisyona rağmen Somasporlu futbolculara sadece 2 sarı kart gösterebildi. 

ÜÇ NET PENALTIYI 

VERMEYEREK ES GEÇTİ

Hakem Safa Yılmaz, ikisi elle kesme ve birisi ceza sahasında düşürülme olmak üzere Ispartaspor’un üç net penaltısını da görmezden gelerek es geçti ve maçta büyük bir rezilliğe imza attı. 

TARAFTARLARDAN BÜYÜK TEPKİ 

Maçın orta hakemi Safa Yılmaz’ın taraflı ve kasıtlı kararları Yeşil – Pembeli taraftarları adeta çileden çıkardı. Taraftarlar, tezahüratlarla hakeme olan tepkisini ortaya koydu. 

SOMASPOR TARAFTARLARINDAN 

KÜFÜRLÜ TEZAHÜRAT

Öte yandan, dünkü maçı izlemek için Soma’dan gelen yaklaşık 40 dolayında taraftar grubu ise stadyumda kendilerine ayrılan yerde 90 dakika boyunca küfür ederek Ispartasporlu futbolculara ve taraftarlara hakaretlerde bulundular. 


Anahtar Kelimeler: Isparta’ HAKEM REZALETİ!
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °