Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Isparta’da Hafta Sonu Havalar Nasıl Olacak? Yanacağız!...

Isparta’da Hafta Sonu Havalar Nasıl Olacak? Yanacağız!...

ISPARTA 22.09.2023 18:28:00 0
Isparta’da Hafta Sonu Havalar Nasıl Olacak? Yanacağız!...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava tahmin raporuna göre, ülke genelinde Eylül ayı yaz gibi geçmeye devam edecek. Isparta da bundan nasibini alacak. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava tahmin raporuna göre, ülke genelinde eylül ayı yaz gibi geçmeye devam edecek. Hava sıcaklıkları yurt genelinde mevsim normallerinin 2 ila 6 derece üzerinde seyredecek. Cuma gününden itibaren Karadeniz'in belirli bölgeleri hariç sıcaklık 30 dereceyi aşacakken, Cumartesi günü ise yurdun batı ve güney kısımları kavurucu sıcakları hissedecek.

ISPARTA’DA HAVA 

DURUMU NASIL OLACAK? 

Buna göre; Isparta’da da hafta sonunda hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 5-6 derece üstünde, 32 derecelerde olacak. Isparta’da önümüzdeki bir hafta boyunca hava sıcaklıkları 4-6 derece üzerinde seyredecek.

Eylül ayı yaz mevsimini aratmayacak şekilde sıcak ve kurak geçmeye devam ediyor. Uzmanlar ay sonuna kadar yağış beklenmediğini aktarırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı son değerlendirmede kavurucu sıcakların geri döneceğini bildirdi.

HAVA SICAKLIKLARI O 

TARİHTEN İTİBAREN DÜŞECEK 

Öte yandan; Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Isparta’da önümüzdeki hafta Çarşamba gününden itibaren hava sıcaklılarının düşeceği ve hafta sonunda 32 dereceleri bulan sıcaklıların 26 derecelere kadar ineceği tahmin ediliyor. 


Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °