Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Isparta’da Gazze'de Hayatını Kaybeden Çocuklar İçin; Yürüyecekler…

Isparta’da Gazze'de Hayatını Kaybeden Çocuklar İçin; Yürüyecekler…

ISPARTA 20.12.2023 14:23:00 0
Isparta’da Gazze

Burak Derneği Isparta Şubesi Kadın Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlikle ‘23 Aralık 2023 Cumartesi Dünya Şehit Çocuklar Günü’ çerçevesinde İsrail'in saldırıları nedeniyle Gazze'de hayatını kaybeden çocuklar için yürüyüş gerçekleştirilecek.

Söz konusu yürüyüşün Burak Derneği önünden başlayıp, hastane caddesi boyunca devam ederek Kaymakapı Meydanında yapılacak basın açıklaması ve protesto gösterisi ile sona ereceğini ifade eden Burak Derneği Isparta Şubesi Kadın Kolları Başkanı Büşra Baygün, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi, zalim İsrail devleti 7 Ekim’den bu yana Filistin halkının üzerine bomba yağdırarak onlara zulüm etmektedir. 

BAYGÜN; “HER ZAMAN

ONLARIN YANINDAYIZ” 

Bu konuda, gerek ülke genelinde gerekse Isparta’da çok sayıda protesto ve basın açıklamaları yapılmaktadır. Biz de, bu protestolara yeni bir boyut kazandırarak Burak Derneği Isparta Şubesi olarak; Filistin'de çocukluğunu yaşayamayan çocuklarımız için onların arkadaşları ve destekçileri olarak yürüyeceğiz. 

“YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ DÜNYA ŞEHİT 

ÇOCUKLAR GÜNÜNDE YAPACAĞIZ” 

Burak Derneği Aksâ Çocuk Kulübü olarak düzenleyeceğimiz  ‘Aksâ Çocuk Protestosu’na tüm çocuklarımız aileleri ile birlikte davetlidir. Bu yürüyüşümüzü ‘23 Aralık 2023 Cumartesi Dünya Şehit Çocuklar Günü’ de olması münasebetiyle 23 Aralık Cumartesi günü gerçekleştireceğiz. Burak Derneği önünden 14.30 'da başlayacak olan yürüyüşümüz hastane caddesi boyunca devam ederek Kaymakapı Meydanında saat 15.00'de yapılacak olan gösteri ile son bulacaktır” dedi. 

“TÜM ÇOCUKLARI VE 

AİLELERİ DAVETLİDİR” 

Burak Derneği Isparta Şubesi Kadın Kolları Başkanı Büşra Baygün, söz konusu yürüyüşe tüm çocukların aileleri ile birlikte davetli olduğunu ve kendilerini beklediklerini sözlerine ekledi. 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °