Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Isparta’da Cumhur İttifakı Zaferi Yaşıyor; Kaymakkapı’da Coşkulu Kutlama

Isparta’da Cumhur İttifakı Zaferi Yaşıyor; Kaymakkapı’da Coşkulu Kutlama

ISPARTA 28.05.2023 21:05:00 0
Isparta’da Cumhur İttifakı Zaferi Yaşıyor;  Kaymakkapı’da Coşkulu Kutlama

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a % 57,67 oranında oy veren Isparta’da kutlamalar Kaymakkapı Meydanında başladı.

Sandıkların açılmasından kısa bir süre sonra ellerinde Türk bayrakları ve parti flamalarıyla Ak Parti İl Başkanlığının bulunduğu Belediye İşhanının önünde toplanan partililer ve yöneticiler davul zurna ve müzik eşliğinde halay çekerek kutlama yapıyor. 

ISPARTA’DA ZAFER KUTLAMASI

Meşalelerle birlikte vatandaşların kutlamalarına parti binasının penceresinden el sallayarak katılan Ak Parti İl Başkanı Serkan Keskin ve Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun coşkuya ortak oldu.

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a en büyük destek veren illerden birisi de Isparta oldu. Erdoğan’ın kazandığı anlaşılmasının hemen ardından şehirde coşkulu kutlamalar başladı. 

KAYMAKKAPI MEYDANINDA 

COŞKULU KUTLAMA…

Sandıkların açılmasından kısa bir süre sonra ellerinde Türk bayrakları ve parti flamalarıyla Kaymakkapı Meydanında toplanırken, bir kısmı da araçlarıyla konvoy yaparak şehri dolaşmaya başladı. 

ERDOĞAN ISPARTA’DA

% 57,67’LİK OYLA BİRİNCİ OLDU 

Kesin olmayan sonuçlara göre sandıkların yüzde 100’ünün açıldığı Isparta’da Recep Tayyip Erdoğan yüzde 57,67, Kemal Kılıçdaroğlu ise yüzde 42,33 oranında oy aldı. Kutlamaların ülke genelinde sonuçların kesinleşmesiyle birlikte artarak devam etmesi bekleniyor. 

 

 

 


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °