Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta’da Beklenen Yağmur Geldi; Isparta’ya Bereket Yağıyor…

Isparta’da Beklenen Yağmur Geldi; Isparta’ya Bereket Yağıyor…

ISPARTA 5.03.2024 22:35:00 0
Isparta’da Beklenen Yağmur Geldi;  Isparta’ya Bereket Yağıyor…

Isparta’da haftalardır ne kar ne yağmur yağmıyordu. Dün meteorolojinin uyarısının ardından şehirden bugün sabah saatlerinde başlayan sağanak yağmur tüm etkisiyle devam ediyor. 

Ülkenin büyük bir bölümünde olduğu gibi Isparta’da da kış mevsimi adeta yaz mevsimi gibi yaşanıyor. Öyle ki, şehir merkezine kış mevsimi bitmek üzere olmasına rağmen henüz kar yağışı gerçekleşmedi. Isparta kışı günlük – güneşlik geçirdi. Şehirde, göller ve barajlar, kuraklık nedeniyle sinyal vermeye başlayınca yağmur dört gözle beklenir oldu.

SAĞANAK YAĞIŞ SEVİNDİRDİ

Dün meteorolojinin uyarısının ardından şehirden dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmur tüm etkisiyle devam ediyor. Meteoroloji yetkililerinin uyarılarının ardından başlayan yağmur, aylardır yağmur görmeyen Ispartalıları sevindirdi. 

CUMA GÜNÜNE KADAR 

DEVAM EDECEK 

Meteoroloji, Yağmur yağışının yarın da sağanak şeklinde yarın da devam edeceğini, Perşembe günü parçalı bulutlu olmasının ardından yağışların Cuma günü tekrar başlayacağı ve Cumartesi gününden itibaren ise güneşin kendini göstereceğini bildirdi. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °