Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Isparta TÜGVA’da Furkan Tülü; Güven Tazeledi

Isparta TÜGVA’da Furkan Tülü; Güven Tazeledi

ISPARTA 18.12.2023 17:14:00 0
Isparta TÜGVA’da Furkan Tülü;  Güven Tazeledi

TÜGVA Isparta 4. Olağan İl Genel Kurulu önceki gün gerçekleştirildi. Kongrede tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut Başkan Furkan Tülü, tekrar başkanlığa seçilerek güven tazeledi. 

Kısa adı TÜGVA olan Türkiye Gençlik Vakfı’nın geçtiğimiz gün Isparta Öğretmenevi Konferans Salonunda gerçekleştirilen kongreye; Vali Aydın Baruş, TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci ve Genel Başkan Yardımcıları ile çok sayıda davetli ve üye katıldı. 

BAŞKAN TÜLÜ; “YENİ TÜRKİYE YÜZYILI'NDA

GENÇLİK ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK”

TÜGVA Isparta İl Temsilcisi Furkan Tülü, kongre ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Isparta 4. Olağan İl Genel Kurulumuzu Isparta Valimiz Sayın Aydın Baruş, Genel Başkanımız Sayın İbrahim Beşinci ve Genel Başkan Yardımcılarımızın katılımı ile gerçekleştirdik.

Bizleri yeniden bu göreve layık görüp kardeşlik hukukumuzu onayan, bizlere güvenlerine bir kez daha şahit olduğumuz Genel Merkezimize, kendilerine kardeşlik yapmaktan onur duyduğum çok değerli protokole, bu kutlu davanın meşakkatli yollarında yürümeyi göze alıp sırtımızı onlara dayadığımız teşkilat mensuplarımıza, bizleri kendilerinin hamisi ve abisi gören Isparta gençliğine ve tüm katılımcılarımıza teşekkürü borç bilirim” paylaşımında bulundu. 


Anahtar Kelimeler: Isparta TÜGVA’ Furkan ; Güven Tazeledi
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °