Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Isparta Tarımının En Prestijli Organizasyonu; 18 Yaşında

Isparta Tarımının En Prestijli Organizasyonu; 18 Yaşında

ISPARTA 11.11.2023 12:53:00 0
Isparta Tarımının En Prestijli Organizasyonu;  18 Yaşında

Isparta Ticaret Borsası (ITB) tarafından düzenlenen ve bu yıl 18’incisi gerçekleştirilen Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı devam ediyor. Detay Fuarcılığın Sahibi Ahmet Sırça ve ASKO Fuarcılık Sahibi Onur Çarkçı, Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın bu anlamda Isparta Tarımının en prestijli organizasyonu olduğunu vurguladılar. 

Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın tam 18 yıldır istikrarlı bir şekilde büyüyerek yoluna devam ettiğini ifade eden Detay Fuarcılığın Sahibi Ahmet Sırça ve ASKO Fuarcılık Sahibi Onur Çarkçı, konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada; “Fuarımızı daha nice 18 yıllara ulaştırmak istiyoruz. Bu yıl 80 katılımcı firmanın 150 marka ile fuarda yer aldığı bu fuarla tarım ve hayvancılık sektörlerindeki tüm teknik ve teknolojik gelişmelerin ve yenilikleri başta Isparta olmak üzere fuarımıza çevre illerden katılan Burdur, Antalya, Denizli, Uşak gibi illerden gelen vatandaşlarımızın beğenisine sunuyoruz. Bu konuda bir anlamda tarımsal ufuk açmış oluyoruz. 

“FUARIMIZA GÖSTERİLEN 

İLGİ BİZİ MUTLU EDİYOR” 

8 Kasım’da açılıp, 11 Kasım akşamına kadar devam edecek olan bu fuarımız, her yıl olduğu gibi bu yılda ilimizin yanı sıra, çevre il ve ilçelerden gelen sivil toplum örgütleri, daire müdürleri ve vatandaşların da katılımıyla yoğun ilgi görmeye devam etmekte ve bu durum bizleri çok memnun etmektedir. 

“ISPARTA TARIMININ EN 

PRESTİJLİ ORGANİZASYONU”

Detay Fuarcılığın Sahibi Ahmet Sırça ve ASKO Fuarcılık Sahibi Onur Çarkçı, Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın bu anlamda Isparta Tarımının en prestijli organizasyonu olduğunu sözlerine eklediler.

ISPARTA 18’İNCİ GÖLLER BÖLGESİ YAYLA ŞARTLARINDA TARIM VE HAYVANCILIK FUARINDAN GÖRÜNTÜLER; 

 

 

 

 


Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °