Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Isparta Tarım ve Hayvancılık Fuarına; Yoğun İlgi

Isparta Tarım ve Hayvancılık Fuarına; Yoğun İlgi

ISPARTA 9.11.2023 21:36:00 0
Isparta Tarım ve Hayvancılık Fuarına;  Yoğun İlgi

Isparta Ticaret Borsası’nın öncülüğünde Detay ve Askon Fuarcılık tarafından düzenlenen ve Isparta’nın en önemli fuar organizasyonu olan Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı dün 18. kez açıldı. Dört gün sürecek fuar büyük ilgi görüyor. 

Isparta 18. Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı dün yapılan görkemli bir törenle açıldı. 

SIRÇA VE ÇARKÇI; “FUARIMIZA GÖSTERİLEN 

BÜYÜK İLGİ BİZİ MUTLU EDİYOR” 

80 katılımcı firmanın 150 marka ile fuarda yer aldığını ve fuarın vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördüğünü ifade eden Detay Fuarcılığın Sahibi Ahmet Sırça ve ASKO Fuarcılık Sahibi Onur Çarkçı, konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada; “Bu yıl 18’incisini gerçekleştirdiğimiz Fuarımız dün itibariyle açılmış olup 11 Kasım 2023 tarihinde sona erecektir. Fuarımızın amacı, tarım ve hayvancılık sektörlerindeki tüm teknik ve teknolojik gelişmelerin ve yeniliklerin bu sektörü oluşturan en başta üreticilerimize, tüccarlarımıza, ihracatçılarımıza ve tüm diğer paydaşlarımıza ulaşmasını sağlamaktır. 

Dün büyük bir katılımla açtığımız fuarımızın ikinci günü de başta Isparta olmak üzere Burdur, Antalya, Denizli gibi bir çok ilden gelen vatandaşlarımızla büyük ilgi görmektedir. Bu ilginin fuarın sonuna kadar devam edeceğine inancımız tamdır” dediler. 

 

 

 

 


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °