Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Isparta Tarım ve Hayvancılık Fuarı; Açılışa Hazır

Isparta Tarım ve Hayvancılık Fuarı; Açılışa Hazır

ISPARTA 7.11.2023 19:28:00 0
Isparta Tarım ve Hayvancılık Fuarı;  Açılışa Hazır

HABER: Yunus ÖZLER 

Ticaret Borsası’nın öncülüğünde Detay ve Askon Fuarcılık tarafından düzenlenen Isparta’nın en önemli fuar organizasyonu olan Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı 18. kez kapılarını açıyor.

TARIM VE HAYVANCILIĞIN 

KALBİ ISPARTA’DA ATACAK

Tarımla büyüyen Isparta’da önemli bir organizasyona daha imza atılacak.

Bu yıl 18’incisi düzenlenecek olan Tarım Fuarı, 8 Kasım Çarşamba günü yani yarın Gökkubbe Fuar Alanında kapılarını ziyaretçilere açacak. Fuarın resmi açılış töreni yarın saat 14.00’da gerçekleştirilecek.

SIRÇA VE ÇARKÇI; “FUARIMIZ

4 GÜN AÇIK OLACAK” 

Fuara tarım ve hayvancılık firmalarının yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Detay Fuarcılığın Sahibi Ahmet Sırça ve ASKO Fuarcılık Sahibi Onur Çarkçı bu yıl 18’incisi yapılacak olan fuarın 8 - 11 Kasım 2023 tarihleri arasında olacağını söylediler. 

“SON TEKNOLOJİYİ 

ÜRETİCİLERİMİZLE

BULUŞTURACAĞIZ” 

Sırça ve Çarkçı, fuarda tarım ve hayvancılık sektöründeki son teknolojiyi üreticilerle buluşturmayı hedeflediklerini belirterek; “Tarımla büyüyen Isparta hedefiyle düzenlediğimiz fuarlarla yolumuza devam ediyoruz. 

“TÜM ISPARTA HALKINI 

FUARIMIZA DAVET EDİYORUZ” 

Tüm Isparta halkını yarın açılacak olan Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na davet ediyoruz. Fuarımız 11 Kasım’a kadar Gökkubbe Fuar Alanında açık kalacak” dediler. 

 

 


Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °