Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Isparta STK’ları Yardım İçin Birleşti; Her Şey Depremzedeler İçin

Isparta STK’ları Yardım İçin Birleşti; Her Şey Depremzedeler İçin

ISPARTA 21.02.2023 16:13:00 0
Isparta STK’ları Yardım İçin Birleşti;  Her Şey Depremzedeler İçin

El Ele Derneği ve İHH gibi toplam 12 Sivil Toplum Kuruluşu’nun ortaklaşa düzenlediği Kermes bugün törenle açıldı. Bir hafta açık kalacak kermesten elde edilecek gelir depremzedeler için harcanacak. 

6 Şubat’ta merkez üssü K. Maraş Pazarcık ilçesi olan 10 ili vuran deprem felaketinin ardından tüm Türkiye yaraların sarılması için el birliği yapıyor. 

ISPARTA’DA 12 STK’DAN 

‘ORTAKLAŞA’ KERMES 

Bu doğrultuda, Isparta’da da başta Valilik ve Belediye olmak üzere birçok Sivil Toplum Kuruluşu (STK) da deprem bölgesine yardımlarını sürdürüyor. Bu doğrultuda bugün El Ele Derneği ve İHH gibi toplam 12 Sivil Toplum Kuruluşu’nun ortaklaşa düzenlediği Kermes törenle açıldı. Bir hafta açık kalacak kermesten elde edilecek gelir depremzedeler için harcanacak.

Saat 14.00’de Isparta AVM’de gerçekleştirilen açılış törenine; Ak Parti Milletvekili Recep Özel, İHH Isparta Temsilcisi Osman Akçil, El Ele Derneği Başkanı Canan Aydın, UYUMDER Başkanı İbrahim Uzunköprü ve diğer derneklerin başkan ve yöneticileri ile gönüllüler katıldı. 

KERMESTEN ELDE EDİLECEK

GELİR DEPREMZEDELERE

Söz konusu kermesle ilgili bir açıklama yapan Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil ve El Ele Derneği Başkanı Canan Aydın; “Bilindiği gibi 6 Şubat tarihinde merkez üssü K. Maraş Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili vuran deprem felaketi yaşandı. Bu afetin ardından tüm Türkiye yaraların sarılması için el birliği yapıyor. Biz de Isparta’da 12 STK olarak bir araya gelerek ve işbirliği yaparak bu gıda ve giyecek kermesini düzenledik. Bir hafta sürecek kermesimizden elde edilecek gelir depremzedelere gönderilecektir” dedi. 

 

 

 


Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °