Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Isparta SGK İl Müdürlüğü’nde Tahsis Servisi Personeline; Moral ve Motivasyon Yemeği

Isparta SGK İl Müdürlüğü’nde Tahsis Servisi Personeline; Moral ve Motivasyon Yemeği

ISPARTA 12.10.2023 13:36:00 0
Isparta SGK İl Müdürlüğü’nde Tahsis Servisi Personeline;  Moral ve Motivasyon Yemeği

HABER: Yunus ÖZLER

SGK Isparta İl Müdürü Hüseyin Karagöz, 3 Mart’ta çıkan EYT Yasasından bu yana yaklaşık 10 bin kişiyi emekli eden ve bunun için gece – gündüz demeden çalışan Müdürlük personeline moral ve motivasyon yemeği verdi. 

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü personeli düzenlenen moral motivasyon yemeğinde bir araya geldi. Dün saat 12.00’de Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen moral ve motivasyon yemeğine İl Müdürü Hüseyin Karagöz başta olmak üzere İl Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Şefler, İlçe Müdürleri ve Servis personeli katıldı. 

KARAGÖZ; “SGK, 7’DEN 77’YE TÜM 

KESİMLERİ YAKINDAN İLGİLENDİRİYOR” 

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Isparta İl Müdürü Hüseyin Karagöz, aradan geçen 7 aylık süreçte büyük özveri ile çalışan personeline teşekkür ederek; “Personelimizin birlik ve beraberlik içerisinde bulunmasını sağlamak amacıyla bugün burada moral ve motivasyon yemeği düzenlemiş bulunuyoruz. Bilindiği gibi, Sosyal Güvenlik Kurumu 7’den 77’ye toplumun her kesimini yakından ilgilendiren ve bizzat vatandaşlarımızla iç içe çalışan bir kurumdur. Dolayısıyla, kurumumuz bu yöndeki çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmektedir. 

“3 MART’TAN BU YANA GECE – GÜNDÜZ 

DEMEDEN ÇALIŞIYORLAR”

Bu çalışmalardan birisi de yıllarca çalıştıktan sonra emekliliği hak eden vatandaşlarımızın emekliliğe sevk edilmesi konusudur. Bilindiği gibi, 3 Mart 2023 tarihinde halk arasında EYT olarak bilinen Emeklilikte Yaşa Takılanlarla ilgili bir yasa çıkmış ve bu yasa çerçevesinde ülke genelinde 6 milyona yakın vatandaşımız emekli olmaya hak kazanmıştı. Bizde bu doğrultuda, Isparta SGK İl Müdürlüğü olarak Tahsis Servimizin yaptığı çalışmalarla Müdürlüğümüze emeklilik için başvuran vatandaşlarımızın iş ve işlemlerini yürüttük. Personelimiz kanunun çıktığı günden bu yana gece – gündüz demeden büyük bir özveri ile çalıştılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. 

“ONLARIN MORAL VE 

MOTİVASYONUNU 

ARTIRMAK İSTEDİK” 

Bu kapsamda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da personelimizin işlerini yaparken daha koordinasyonlu ve motivasyon içerisinde çalışmalarını yürütmelerine yardımcı olmak adına moral ve motivasyon yemeği düzenlemeyi uygun bulduk. Düzenlemiş olduğumuz bu moral ve motivasyon yemeğimize katılım gösteren, iştirak ederek bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bugüne kadar özverili bir şekilde başarılı çalışmaların altına imza atılmasına vesile olan kurumumuz personeline yapmış oldukları çalışmalardan ötürü bir kez daha teşekkür ediyor, bundan sonrada bu çalışmalarının aynı özveri ile devam etmesini temenni ederim” dedi.

“SAYIN MÜDÜRÜMÜZE

TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Isparta İl Müdürlüğü personeli de İl Müdürü Hüseyin Karagöz’ün bu nazik düşüncesinden dolayı çok mutlu olduklarını ve kendilerine teşekkür ettiklerini ifade ettiler. 

ISPARTA SGK MORAL VE MOTİVASYON

YEMEĞİNDEN GÖRÜNTÜLER;


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °