Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Isparta SANTEK Fuarı’nda; ERYA Mobilya’ya Büyük İlgi

Isparta SANTEK Fuarı’nda; ERYA Mobilya’ya Büyük İlgi

ISPARTA 9.06.2023 18:34:00 0
Isparta SANTEK Fuarı’nda;  ERYA  Mobilya’ya Büyük İlgi

SANTEK Fuarı’ında Stand Açan ERYA MOBİLYA, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Mobilya ve dekorasyonunun bir ev için son derece önemli bir unsur olduğunu ifade eden Erya Mobilya Sahibi Erhan Pala, standı ziyaret eden vatandaşları sundukları satış imkanları konusunda bilgilendirdiğini söyledi.  

Kısa adı SANTEK olan Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı bu yıl 7 – 11 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. ERYA Mobilya da Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezindeki Fuarda yerini alarak standını açtı. 

PALA; “STANDIMIZA İLGİ GÖSTEREN TÜM

VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ” 

Fuarda Standlarına gösterilen ilgiden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden ERYA MOBİLYA Sahibi Erhan Pala, vatandaşların standlarından memnuniyetle ayrıldıklarını belirterek şunları söyledi; “Erya Mobilya olarak yatak odasından oturma odasına, çocuk odasından her türlü mobilya çeşitlerine kadar Isparta’da konutları donatmaya ve Gülkent’in Düğün Paketçisi olmaya devam ediyoruz. Pazar güne kadar açık kalacak olan fuar boyunca mobilya ihtiyacı olan vatandaşlarla birebir görüşmeler yaparak gerek fuarda sergilediğimiz mobilya çeşitlerini gerekse mobilya sektöründe geliştirdiğimiz yeni projelerimizi vatandaşlarımızla paylaşıyoruz” dedi. 

Erya Mobilya Sahibi Erhan Pala, fuar açılışında bizzat standlarını ziyaret eden başta Isparta Vali Vekili Hamdullah Suphi Özgödek olmak üzere tüm protokol üyelerine ayrıca teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. 

“FUAR SONUNA KADAR 

ZİYARETİNİZİ BEKLİYORUZ” 

Fuarın Pazar günü akşama kadar açık kalacağını ve kendilerinin de fuar boyunca standta bulunduklarını vurgulayan Erya Mobilya Sahibi Pala ziyaretçilere ayrıca, Erya Mobilya’nın çalışmalarını tüm detayları ile anlatan tanıtım kitapçıkları, broşürlerini ziyaretçilere takdim ediyor. 

ERYA MOBİLYA İLETİŞİM; 

Adres: Yayla Mahallesi 1602 Sok. No.31/A – Isparta 

Tel: (0246) 261 21 81 

GSM: 0532 511 60 58 

Web: eryamobilya 

ISPARTA SANTEK FUARI ERYA

MOBİLYA STANDINDAN GÖRÜNTÜLER: 


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °