Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Isparta Sağlık – Sen Yılın Ebe ve Hemşiresini Seçiyor…

Isparta Sağlık – Sen Yılın Ebe ve Hemşiresini Seçiyor…

ISPARTA 29.04.2023 09:57:00 0
Isparta Sağlık – Sen  Yılın Ebe ve  Hemşiresini  Seçiyor…

Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mahmut Ağun ve yönetim kurulundan anlamlı bir proje daha. Sağlık – Sen yeni yönetimi göreve geldiğinden bu yana sağlık çalışanları için dur durak bilmeden sahada özveriyle çalışmaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığının her yıl yapmış olduğu uygulamayı yerel düzeyde sağlık çalışanları ile hayata geçirmeyi planlayan Başkan Ağun ve yönetimi sahanın takdirini kazanmaya devam ediyor. 

Bu doğrultuda, Yılın Ebe ve Hemşiresini seçmek için bir çalışma başlattıklarını ve söz konusu çalışmanın Şube Başkan Yardımcısı Gamze Durgun ve Şube Gençlik Kolları Başkanı Said Özbek tarafından yürütüleceğini ifade eden Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mahmut Ağun, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Söz konusu oylamaya Isparta’da görev yapan tüm ebe ve hemşirelerimiz katılabileceklerdir. 

BAŞKAN AĞUN; “OYLAMA HALKA AÇIKTIR” 

Her ebe ve hemşire kendini veya herhangi bir arkadaşını aday gösterebilecektir. Her kurumdan yılın ebe veya hemşiresi seçilen ebe ve hemşirelere çeşitli hediyeler verilecektir. Yılın ebe ve hemşiresi kamuya açık bir şekilde facebook üzerinden anket çalışması şeklinde yapılacaktır. 

“BAŞVURULAR 2 – 11 MAYIS ARASINDA” 

Başvurular 2 Mayıs’ta başlayıp 11 Mayıs’ta sona erecek olup Whatshapp üzerinden yapılabilecektir. Oylama adresi ise Sağlık – Sen Isparta Şubesinin Facebook sosyal medya hesabında yapılacaktır. Detaylı bilgi almak isteyenler 0541 695 64 99 veya 0505 873 60 47 nolu telefonları arayabilirler” dedi. 

 


Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °