Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Isparta Sağlık – Sen Başkanı Ağun’dan; Hemşireler Günü Mesajı; Hemşire Demek Umut, Şefkat Demektir

Isparta Sağlık – Sen Başkanı Ağun’dan; Hemşireler Günü Mesajı; Hemşire Demek Umut, Şefkat Demektir

ISPARTA 13.05.2023 14:50:00 0
Isparta Sağlık – Sen Başkanı Ağun’dan; Hemşireler Günü Mesajı;  Hemşire Demek Umut, Şefkat Demektir

Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mahmut Ağun, Hemşireler Haftası mesajında “Ülkemizde görev yapan binlerce hemşire, gece gündüz demeden görevlerini hakkıyla yerine getiriyor. Hemşire en zor zamanda umut, acıya şefkat, her şeyden önce fedakarlık demektir” dedi.

Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mahmut Ağun, 12 Mayıs Hemşireler Günü ve 12 – 18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşireler Haftası münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. 

BAŞKAN AĞUN; “HEMŞİRELERİMİZ CANINI 

ORTAYA KOYARAK ÇALIŞMAKTADIR” 

Başkan Mahmut Ağun mesajında; “Tüm Hemşirelerimizin 12 Mayıs Hemşireler Günü ve 12 – 18 Mayıs Hemşireler Haftasını en içten dileklerimle kutluyorum. Pandemide, selde, depremde yani her şartta insanımızın yaralarını saran hemşirelerimizin tek gayesi, yaşama umut olmaktır. Tarihimizin ilk hemşiresi Safiye Hüseyin Elbi’nin de gayesi umut olmaktı. Bugün ülkemizin dört bir yanında nice isimsiz hemşiremizin de bu gaye uğruna kendi canları ortaya koyarak çalıştığı tüm toplum tarafından bilinmektedir. 

“HEMŞİRELERİMİZİN İŞ YÜKÜ AZALTILMALI

MAAŞ İYİLEŞTİRMESİ YAPILMALIDIR” 

Fedakarlıkları, alın terleri, mücadeleleri, canlarını ortaya koyarak çalışmaları hemşirelerimizin nasıl bir hizmet verdiklerinin açık bir göstergesidir. Bu nedenle diyoruz ki; hemşire fedakarlıktır, şefkattir ve özveridir. Hemşerilerimizin, bu fedakarlığa karşı döktükleri alın terlerinin ve emeklerinin karşılığı görülmelidir. Seslerine kulak verilmeli, sağlık sisteminin mihenk taşı olan hemşirelerimizin sorunları çözüme kavuşturulmalıdır. İş yükünün azaltılması, çalışma koşullarının düzeltilmesi, maaş iyileştirmesinin yapılması acil olarak çözülmesi gereken ve Sağlık-Sen olarak üzerinde hassasiyetle durduğumuz, çözümü için mesai harcadığımız konuların başında gelmektedir.

“GÜNÜNÜZ VE 

HAFTASIN KUTLU OLSUN” 

Görevlerini bir meslekten öte insani sorumlulukla yapan hemşirelerimizin yüzünün güldürülmesi için mücadelemizi her platformda sürdürmekteyiz. Dün olduğu gibi bugün de hemşirelerimizin haklarını daha ileriye taşımak en büyük gayemizdir. Tüm Hemşirelerimizin 12 Mayıs Hemşireler Günü ve 12 – 18 Mayıs Hemşireler Haftasını bir kez daha kutluyor, sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum” dedi. 


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °