Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nden; CHP’ye Teşekkür Ziyareti

Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nden; CHP’ye Teşekkür Ziyareti

ISPARTA 24.11.2023 23:45:00 0
Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nden;  CHP’ye Teşekkür Ziyareti

S. S. Isparta 18. Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner ve yönetim kurulu CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol’u makamında ziyaret ederek teşekkürlerini sundular. 

Isparta’da bir süredir devam eden 65 yaş üstü vatandaşlar ve engellilerin Halk Otobüslerine bineneme sorunu konusunda duyarlılık örneği göstererek konuyu ülke gündemine taşıyan Isparta CHP’ye teşekkür ziyareti gerçekleşti. 

BAŞKAN DAŞDÖNER; “TEŞEKKÜR EDİYORUZ” 

Geçtiğimiz gün S. S. Isparta 18. Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner ve yönetim kurulu CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol’u makamında ziyaret etti. Ziyarette bir konuşma yapan Başkan Faruk Daşdöner, sorunun çözümünde CHP’nin konuyu meclise kadar taşımasının önemli rol oynadığını ve gündemde tutulmasının da aynı şekilde gerçekleştirildiğini söyleyerek, teşekkür etti. 

BAŞKAN ŞENOL; “SORUNLARI 

GÜNDEME TAŞIMAYA DEVAM EDECEĞİZ” 

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol da, ziyarette yaptığı konuşmada, ister Türkiye genelini ilgilendiren sorun olsun ister Isparta’yı ilgilendiren sorun olsun vatandaşları rahatsız eden her konuyu gündeme getirip, yetkilileri göreve çağırmaya ve davet etmeye devam edeceklerini belirterek, böylesine önemli bir sorunun kendileri sayesinde çözülmesinden mutluluk duyduklarını vurguladı. 

HALK OTOBÜSÜ 

MAKETİ HEDİYESİ 

Ziyaretin sonunda ise Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner CHP İl Başkanı Vedat Şenol’a Halk Otobüsü maketi hediye etti. 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °