Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Bayramda; 50 Bin Yolcuyu Bedava Taşıdı

Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Bayramda; 50 Bin Yolcuyu Bedava Taşıdı

ISPARTA 16.04.2024 19:37:00 0
Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Bayramda;  50 Bin Yolcuyu  Bedava Taşıdı

Isparta S. S. 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talebi doğrultusunda Ramazan Bayramı süresince toplu ulaşım hizmetlerini ücretsiz sunduklarını belirterek; “Şehir içi ulaşımı sağlayan otobüslerimiz 3 günde yaklaşık 50 bin vatandaşımızı bedava taşıdı” dedi. 

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in geçtiğimiz gün ve Ramazan Bayramı öncesinde yapılan Belediye Meclisinin ilk dönem toplantısında kamuoyuna açıkladığı gibi, Isparta’da Özel Halk Otobüsleri Bayram süresince vatandaşları ücretsiz taşıdı. Başkan Başdeğirmen’in şehir içi toplu ulaşım hizmetlerinin Ramazan Bayramı süresince ücretsiz yapılması talebi ve bu talebin Halk Otobüsleri Kooperatifince olumlu karşılanması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

BAŞKAN DAŞDÖNER; “BAYRAM BOYUNCA 

ÜCRETSİZ TAŞIMA HİZMETİ VERDİK” 

Kooperatif Başkanı Faruk Daşdöner, Başkan Başdeğirmin’in isteği doğrultusunda, Isparta S.S 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Taşıma ve İşletme Kooperatifi’ne bağlı Halk Otobüsleri, Ramazan Bayramı’nın birinci günü olan 10 Nisan Çarşamba günü ile bayramın son gününe denk gelen 12 Nisan Cuma günü arasında ücretsiz hizmet verdiklerini bildirdi. 

“YAKLAŞIK 50 BİN

VATANDAŞIMIZI 

BEDAVA TAŞIDIK” 

2’si Körüklü olmak üzere toplam 105 otobüsle bu taşıma işini gerçekleştirdiklerini ifade eden Kooperatif Başkanı Faruk Daşdöner; “Kooperatif olarak geniş otobüs filomuzla verdiğimiz hizmet çerçevesinde ilimizde 44 Mahallemize ve sefer koyduğumuz merkeze bağlı bazı köylerimize Ramazan Bayramı süresince günlük 15 bini aşkın, 3 gün boyunca da 50 bin yolcu şehir içinde ücretsiz seyahat etmiş bulunmaktadır” dedi. 


Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °
Salı 21.9 ° / 10 °
Çarşamba 22.4 ° / 11.6 °