Bugün, 22 Mayıs 2024 Çarşamba

Isparta O Maça Kilitlenecek

Isparta O Maça Kilitlenecek

SPOR 5.12.2023 11:10:00 0
Isparta O  Maça Kilitlenecek

Ligde iyi bir grafik yakalayan Ispartaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında bugün deplasmanda Süper Lig ekibi Pendikspor takımı ile karşı karşıya gelecek. Yeşil – Pembeliler için bir üst tura çıkma adına son derece önemli olan maç bugün saat 15.00’te İstanbul Pendik Stadyumunda başlayacak. A Spor’dan naklen yayınlanacak olan maçı izlemek için Isparta’daki tüm sporseverler bugün saat 15.00’te televizyonun karşısına geçecek.

ISPARTASPOR, KUPA’DA 

PENDİKSPOR’A KONUK OLUYOR

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Ispartaspor, bugün kupa maçında Süper Lig ekiplerinden güçlü Pendikspor’a konuk olacak. Pendik Stadında oynanacak olan zorlu randevu, saat 15.00’de başlayacak. Maçı Balıkesir Bölgesi Hakemlerinden Adnan Deniz Kayatepe yönetecek. Kayatepe’nin Yardımcılıklarını Kemal Elmas, Buğra Can Semercioğlu yapacak. Maçın 4. hakemi ise Onur Bingöl. 

TARAFTAR MEHMET 

KÜÇÜKDURMUŞ’TAN 

GOL BEKLİYOR 

Yeşil – Pembeli Taraftarlar, takımın Santraforu Mehmet Küçükdurmuş’tan bugünkü maçta gol beklediklerini ifade ettiler. 

ISPARTASPOR’DA TEK

DÜŞÜNCE GALİBİYET

Ligde iki mağlubiyetin ardından Fethiyespor maçıyla tekrar galibiyetlerine başlayan Ispartaspor’da tek hedef bugün deplasmanda oynayacağı maçta Pendikspor’u mağlup ederek bir üst tura yani 5. Tura yükselmek. Zira, 5. Turda, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi Süper Ligin önemli takımları ile eşleşme imkanı bulacak bu da kulübün daha çok para kazanma anlamına geliyor.

 


Anahtar Kelimeler: Isparta Kilitlenecek
Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °