Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Isparta Milletvekili Yalım Halıcı Basın Bayramını Kutladı; Halıcı’dan IGC’ye Ziyaret

Isparta Milletvekili Yalım Halıcı Basın Bayramını Kutladı; Halıcı’dan IGC’ye Ziyaret

ISPARTA 24.07.2023 19:30:00 0
Isparta Milletvekili Yalım Halıcı Basın Bayramını Kutladı;  Halıcı’dan IGC’ye Ziyaret

Basında sansürün kaldırılışının yıldönümü dolayısıyla her yıl 24 Temmuz’da kutlanan Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ı Tuhafiyeciler Sitesindeki ofisinde ziyaret eden CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı gazetecilerin gününü kutladı.

Gazetecilerin de hazır bulunduğu ziyarette 24 Temmuz tarihinin Basın açısından çok büyük önemi olduğunu belirten Halıcı, “Bu vesile ile gününüzü kutluyorum. Sizler çok özveriyle çalışıyorsunuz, mesleğiniz fedakarlığı gerektiriyor. Bu zorlu görevde hepinizi tebrik ediyorum, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Halıcı, basın mensuplarının sorularını da cevaplandırdı. CHP’de yaşanan iç karışıklığın biran evvel çözümlenmesini arzu ettiklerini belirten Halıcı, Isparta’nın sorunlarının çözümü noktasında da TBMM’de üzerine düşen görevi yerine getireceğini  ifade etti. 

ATABEY’DE OYUMUZU

ÜÇE KATLADIK

Bu arada Halıcı, geride kalan Milletvekili Genel Seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunurken Isparta’da partinin oylarını artırdıklarını, kendi memleketi olan Atabey’de daha önce 400 olan CHP’nin oyunu 1200’e çıkardıklarını kaydetti. Halıcı, şuan için yerel seçimle ilgili herhangi bir aday tespitlerinin bulunmadığını ondan önce kongre sürecini başarıyla sonlandırma gayreti içerisinde olduklarını ifade etti. Halıcı, yerel seçimle ilgili olarak da yaz döneminin bitişiyle birlikte hareketliliğin başlamasını beklediklerini ifade etti. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da ziyaretlerinden Milletvekili Halıcı’ya teşekkür etti. 

Milletvekili Halıcı’nın ziyareti toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °