Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Isparta Memur – Sen’den; SDÜ Rektörü Saltan’a; ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Isparta Memur – Sen’den; SDÜ Rektörü Saltan’a; ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

ISPARTA 29.08.2023 14:12:00 0
Isparta Memur – Sen’den; SDÜ Rektörü Saltan’a;  ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

HABER: Yunus ÖZLER

Memur – Sen Isparta İl Yönetimi, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üyeliğine seçilme ve Rektör atamalarına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararları 1 Ağustos 2023 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu kapsamda Süleyman Demirel Üniversitesinde Rektörlük Görevine Prof. Dr. Mehmet Saltan getirildi.

ISPARTA MEMUR – SEN’DEN SDÜ REKTÖRÜ 

PROF. DR. SALTAN’A ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Bu doğrultuda; Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Yönetim Kurulu Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan’a ‘Hayırlı uğurlu olsun’ ziyareti gerçekleştirdi. 

BAŞKAN KILINÇ; “SDÜ EĞİTİMDE BİR MARKA” 

Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta 1 Nolu Şube Başkanı Selami Kılınç başta olmak üzere Eğitim Bir – Sen 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Hayrettin Tuncay, Bem Bir – Sen Isparta Şube Başkanı İlkay Özdoğan, Büro Memur – Sen Şube Başkanı Muharrem Tekkanat, Toç Bir – Sen Isparta Şube Başkanı Mehmet Kobuk, Enerji Bir – Sen Isparta Temsilcisi Servet Korkmaz, Memur – Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Ecir Tülcan, Memur - Sen Kadın Kolları Başkanı Semra Çöl ve Emekli Memur – Sen İl Temsilcisi Hüseyin Tunçbilek’in de bulunduğu ziyarette Başkan Selami Kılınç, Rektör Prof. Dr. Saltan’a yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Kılınç; “Süleyman Demirel Üniversitemiz 70 bini aşan öğrenci sayısı ile Türkiye’nin en büyük eğitim kurumları arasında yer alıyor. Gençlerimiz güzel bir üniversitede eğitimlerini alırken, Memur – Sen olarak katkı ve desteklerimiz artarak devam edecek” dedi.

REKTÖR SALTAN; “ŞEHRİMİZİN DESTEĞİYLE 

ÜNİVERSİTEMİZİ DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ” 

Memur – Sen Heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan; “Hep birlikte çalışarak Süleyman Demirel Üniversitesi’ni bugün bulunduğu konumdan çok daha önemli yerlere taşımak istiyoruz. Bunun için hem şehrimizde hem de üniversitemizde yeterli potansiyel var. Bu potansiyeli harekete geçireceğiz. Bunun için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Valimize, Belediye başkanlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, şehrin kanaat önderlerine, kısacası herkesin desteğine ihtiyacımız var” dedi. 

ISPARTA MEMUR – SEN’İN SDÜ REKTÖRÜ PROF. DR. 

MEHMET SALTAN’A ZİYARETİNDEN GÖRÜNTÜLER; 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °