Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta Memur – Sen’den İlkay Özdoğan’a Hayırlı Olsun Ziyareti; İçimizden Biri…

Isparta Memur – Sen’den İlkay Özdoğan’a Hayırlı Olsun Ziyareti; İçimizden Biri…

ISPARTA 28.01.2024 09:45:00 0
Isparta Memur – Sen’den İlkay Özdoğan’a Hayırlı Olsun Ziyareti;  İçimizden Biri…

HABER: Yunus ÖZLER

Memur – Sen Isparta İl Başkanlar Kurulu, geçtiğimiz günlerde Isparta İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atanan İlkay Özdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Isparta İl Özel İdaresinde yıllardır Encümen Müdürü olarak görev yapan ve aynı zamanda Memur – Sen’e bağlı BEM BİR – SEN Isparta Şube Başkanı olan İlkay Özdoğan, geçtiğimiz günlerde İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı olarak atanmıştı.

ISPARTA MEMUR – SEN’DEN İLKAY 

ÖZDOĞAN’A ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Bu doğrultuda; Kısa adı Memur – Sen olan Memur Sendikaları Konfederasyonu Isparta İl Temsilcisi Selami Kılınç ve İl Başkanlar Kurulu, geçtiğimiz günlerde 

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atanan İlkay Özdoğan’a hayırlı uğurlu olsun ziyareti gerçekleştirdi. 

BAŞKAN KILINÇ; “GÖREVİNİZDE

BAŞARILAR DİLİYORUZ” 

Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta 1 Nolu Şube Başkanı Selami Kılınç başta olmak üzere Eğitim Bir – Sen 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Hayrettin Tuncay, Büro Memur – Sen Şube Başkanı Muharrem Tekkanat, Toç Bir – Sen Isparta Şube Başkanı Mehmet Kobuk, Enerji Bir – Sen Isparta Temsilcisi Servet Korkmaz, Bayındır Memur – Sen Isparta Şubesi Başkanı Emel Sarıoğlu, Memur – Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Ecir Tülcan, Emekli Memur – Sen Isparta Şube Başkanı Hüseyin Tunçbilek'in de katıldığı ziyarette Başkan Selami Kılınç, İlkay Özdoğan’a yeni görevinde başarılar diledi. 

“İLKAY MÜDÜRÜM 

İÇİMİZDEN BİRİSİDİR” 

Başkan Kılınç konuşmasının devamında; “Memur – Sen olarak tüm başkanlarım adına İlkay Müdürüme görevinde başarılar diliyoruz. Bilindiği gibi, kendisi Isparta İl Özel İdaresinde yıllardır Encümen Müdürü olarak görev yapmaktaydı ve aynı zamanda da BEM BİR – SEN Isparta Şube Başkanımız olarak görev yapmakta. Yani, İlkay Müdürümüz içimizden birisidir. Geçtiğimiz günlerde ise terfi atamayla İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı olarak atandı. Bu atamasından dolayı çok mutluluk duyduk. Görevinde başarılar diliyoruz” dedi.  

ÖZDOĞAN; “BU NAZİK ZİYARETİNİZ

İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

Memur – Sen Heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı İlkay Özdoğan da konuşmasında; “Selami Başkanımın da dediği gibi, ben yıllardır İl Özel İdaresinde çeşitli kademelerde çalışmaktaydım. Son olarak Encümen Müdürlüğü görevini yürütüyordum. Büyüklerimizin takdir ve tasvipleriyle geçtiğimiz hafta İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atanmış bulunmaktayım. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da şahsıma tevdi edilen görev dahilinde ülkemize ve şehrimize en iyi hizmeti vermenin gayreti içinde olacağım. Diğer taraftan, ben de sizlerden birisi olarak Sendika Şube Başkanlığı görevini yürütüyorum. Sonuçta hep birlikte çalışarak şehrimizi bulunduğu konumdan çok daha önemli yerlere taşımak için çalışmaktayız. Ziyaretiniz ve hayırlı olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum ve tekrar hoşgeldiniz diyorum” dedi. 

BAŞKAN KILINÇ’TAN 

ÖZDOĞAN’A PLAKET TAKDİMİ

Ziyarette yapılan konuşmaların ardından ziyaret karşılıklı fikir alışverişiyle devam etti. Ziyaret, günün anlam ve önemini binaen Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta 1 Nolu Şube Başkanı Selami Kılınç tarafından İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı İlkay Özdoğan’a Plaket takdimi ile sona erdi. 

ISPARTA MEMUR – SEN’İN İL ÖZEL İDARE GENEL SEKRETER 

YARDIMCISI İLKAY ÖZDOĞAN’A ZİYARETİNDEN GÖRÜNTÜLER;

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °