Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Isparta Memur – Sen'den; Genel Başkan Ali Yalçın’a Ziyaret

Isparta Memur – Sen'den; Genel Başkan Ali Yalçın’a Ziyaret

ISPARTA 20.07.2023 19:44:00 0
Isparta Memur – Sen

Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen 1 Nolu Şube Başkanı Selami Kılınç ve yönetim kurulu ile Memur – Sen'e bağlı sendikaların Şube Başkanları Memur – Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı makamında ziyaret ettiler. 

ISPARTA MEMUR – SEN'DEN

GENEL BAŞKAN YALÇIN’A ZİYARET

Isparta Memur – Sen, geçtiğimiz gün Ankara’ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu. TBMM’de Ak Parti Isparta Milletvekillerini ziyaret eden Isparta Memur – Sen Heyeti, Memur – Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’a da makamında ziyarette bulundu.

Söz konusu ziyarete; Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Şube Başkanı Selami Kılınç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Eğitim Bir – Sen 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Hayrettin Tuncay, Sağlık – Sen Şube Başkanı Mahmut Ağun, Diyanet – Sen Şube Başkanı Mevlüt Tosun, Toç Bir – Sen Şube Başkanı Mehmet Kobuk, Büro Memur – Sen Şube Başkanı Muharrem Tekkanat, Bem Bir – Sen Isparta Temsilcisi İlkay Özdoğan, Enerji Bir – Sen Isparta Temsilcisi Servet Korkmaz, Kültür Memur – Sen Isparta Temsilcisi Osman Çot, Bayındır Memur – Sen Isparta Temsilcisi Emel Sarıoğlu, Birlik Haber – Sen Isparta Temsilcisi Asiye Bardak, Ulaştırma Memur – Sen Isparta Temsilcisi Musa Akkeçili, Memur – Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Ecir Tülcan, Memur – Sen Kadın Kolları Başkanı Semra Çöl, Genç Memur – Sen İl Temsilcisi Bilal Demirtaş, Emekli Memur – Sen İl Temsilcisi Hüseyin Tunçbilek katıldılar. 

KILINÇ; “GENEL 

BAŞKANIMIZLA

HASBİHAL ETTİK” 

Söz konusu ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Selami Kılınç; “Isparta Memur – Sen ve Eğitim Bir – Sen yönetimi olarak Memur-Sen’e bağlı hizmet kolları başkanlarımızla birlikte Memur – Sen Genel Başkanımız sayın Ali Yalçın başta olmak üzere Memur – Sen’e bağlı sendikalarımızın Genel Başkanlarını ve Eğitim Bir – Sen Genel Başkan Yardımcılarımızı ziyaret ettik.

“TEŞEKKÜR EDİYORUZ” 

Yapmış olduğumuz bu ziyaretlerimizde; 7.Dönem Toplu Sözleşme konularında hasbihâl ederek, fikir alışverişinde bulunduk. Memur – Sen  Genel Başkanımıza ilgi, alaka ve misafirperverlikleri için teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu. 


Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °