Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Isparta Memur – Sen'den Ankara Çıkarması

Isparta Memur – Sen'den Ankara Çıkarması

ISPARTA 14.07.2023 14:51:00 0
Isparta Memur – Sen

HABER: Yunus ÖZLER 

Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen 1 Nolu Şube Başkanı Selami Kılınç ve yönetim kurulu ile Memur – Sen'e bağlı sendikaların Şube Başkanları Ankara’ya çıkarma yaptı. Memur – Senliler Gazi Meclis'te Milletvekillerini ziyaret edip sorunlarını ilettiler. 

MEMUR – SEN'DEN ANKARA ÇIKARMASI

Isparta Memur – Sen, TBMM’de Ak Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun’u makamlarında ziyaret etti. Söz konusu ziyarete; Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Şube Başkanı Selami Kılınç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Eğitim Bir – Sen 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Hayrettin Tuncay, Sağlık – Sen Şube Başkanı Mahmut Ağun, Diyanet – Sen Şube Başkanı Mevlüt Tosun, Toç Bir – Sen Şube Başkanı Mehmet Kobuk, Büro Memur – Sen Şube Başkanı Muharrem Tekkanat, Bem Bir – Sen Isparta Temsilcisi İlkay Özdoğan, Enerji Bir – Sen Isparta Temsilcisi Servet Korkmaz, Kültür Memur – Sen Isparta Temsilcisi Osman Çot, Bayındır Memur – Sen Isparta Temsilcisi Emel Sarıoğlu, Birlik Haber – Sen Isparta Temsilcisi Asiye Bardak, Ulaştırma Memur – Sen Isparta Temsilcisi Musa Akkeçili, Memur – Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Ecir Tülcan, Memur – Sen Kadın Kolları Başkanı Semra Çöl, Genç Memur – Sen İl Temsilcisi Bilal Demirtaş, Emekli Memur – Sen İl Temsilcisi Hüseyin Tunçbilek katıldılar. 

KILINÇ; “SORUN VE ÖNERİLERİMİZİ

BİRE BİR KENDİLERİYLE PAYLAŞTIK” 

Söz konusu ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Selami Kılınç; “Isparta Memur – Sen ve Eğitim Bir – Sen yönetim olarak Ak Parti Isparta Milletvekillerimiz sayın Mehmet Uğur Gökgöz ve sayın Osman Zabun’u makamında ziyarette bulunduk. Öncelikle yeni seçilen Milletvekillerimize yeni görevlerinde hayırlı olsun dileklerimizi ilettik ve başarılar diledik. Kamu çalışanlarının sorunları, çözüm önerileri, şehrimizin geleceğine yönelik kamu çalışanlarının beklentileri ve katkılarının neler olacağını Milletvekillerimiz ile bire bir paylaştık. Sayın Milletvekilleri heyetimize şehrimiz ile ilgili duyarlılık gösteren yaklaşımlarımıza teşekkür ettiler. Ziyaretten duydukları memnuniyetlerini ifade ederek; ‘Sendikamızın ürettiği bu görüş ve önerilerin tüm kamu çalışanlarının Isparta’mızda kamu çalışanlarının ortaya koyduğu hizmet ile yaşam standartları kalitesinin artmasına vesile olacak, huzur ve barış içerisinde yaşayarak hizmet üretmeye katkı sunacak öneriler olduğunu’ vurguladılar.

“YAKIN İLGİ VE ALAKALARINDAN 

DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

Ben de, Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen 1 Nolu Şube Başkanı olarak gerek Memur – Sen yönetimim gerekse Eğitim Bir – Sen yönetimim olarak sayın Milletvekillerimize ziyaretimizde bize göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

ISPARTA MEMUR – SEN’İN ISPARTA MİLLETVEKİLLERİNE ZİYARETİNDEN GÖRÜNTÜLER; 

 

 

 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: Isparta Memur ' Ankara Çıkarması
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °