Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Isparta Memur – Sen'den Ak Parti İl Başkanı; Serkan Keskin’e Ziyaret

Isparta Memur – Sen'den Ak Parti İl Başkanı; Serkan Keskin’e Ziyaret

ISPARTA 2.04.2023 12:51:00 0
Isparta Memur – Sen

HABER: Yunus ÖZLER 

Ak Parti Isparta İl Başkanı Serkan Keskin’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Memur – Sen Isparta İl Başkanı Selami Kılınç ve Memur – Sen’e bağlı sendikalar İl Başkanı Keskin’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dilediler.

Önceki gün gerçekleştirilen ziyarette, Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta 1 Nolu Şube Başkanı Selami Kılınç ile Eğitim Bir – Sen 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Hayrettin Tuncay, Diyanet – Sen Şube Başkanı Mevlüt Tosun, Toç Bir – Sen Şube Başkanı Mehmet Kobuk, Bem Bir – Sen Isparta Temsilcisi İlkay Özdoğan, Enerji Bir – Sen Isparta Temsilcisi Servet Korkmaz, Kültür Memur – Sen Isparta Temsilcisi Osman Çot, Bayındır Memur – Sen Isparta Temsilcisi Emel Sarıoğlu, Birlik Haber – Sen Isparta Temsilcisi Asiye Bardak, Ulaştırma Memur – Sen Isparta Temsilcisi Musa Akkeçili, Memur – Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Ecir Tülcan ve Memur – Sen Kadın Kolları Başkanı Semra Çöl katıldı. 

KILINÇ; “YENİ GÖREVİNİZ 

HAYIRLI UĞURLU OLSUN” 

Ziyarette konuşan Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta 1 Nolu Şube Başkanı Selami Kılınç, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek Isparta Memur – Sen olarak kendisine hayırlı uğurlu olsun dileklerini ileterek görevinde başarılar diledi. 

“MEMURLARIN ÜLKE GELİŞİMİNDE 

ÇOK ÖNEMLİ BİR YERİ VAR”

Başkan Kılınç konuşmasında, Memur – Sen ailesinin Isparta’da çok iyi tanındığını belirterek; “Memur – Sen Konfederasyonu, toplamda onbir sendikanın birleşiminden oluşmakta ve bugün sendikalarımızın temsilcileri olan arkadaşlarımızla birlikte sizi ziyarete geldik . Yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Memur – Sen olarak, kamu çalışanlarının haklarını korumak, geliştirmek, çalışma ortamlarını iyileştirmek ve performanslarını artırıcı yönde çalışmalar yapıyoruz. Aynı zamanda Ülkemizin sorunlarının çözümünün paydaşıyız, ülkemizin değer ve değer yargılarının yanında tüm Milletimizle bütünleşerek, insanlığı kucaklayan bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlayış içinde ülkemizdeki ekonomik sorunlarla, terörle mücadelede kardeşlik anlayışıyla; devletimizle, milletimizle bu konuların üstesinden geliyoruz. 

“ŞEHRİMİZ VE HALKIMIZ İÇİN

ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ” 

Demokrasinin gelişimi ve Milletlerin inandıkları gibi özgür olarak kendi iradelerinin tercihleri doğrultusunda yönetilmesinin hep savunucusu, tarafı olduk. Memur – Sen önce insan misyonu doğrultusunda yoluna devam etmektedir. Ülkemizin demokrasisini geliştirmek ülkümüzden geri durmadan, vesayetin deşifre olması için millet ve millet iradesinin yanında, insanlığın yanında olarak değerler sendikacılığımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Sendika olarak hem Isparta'mız için hem de ülkemiz için olumlu kararların altında Memur – Sen'in de imzası ve destekleri devam edecektir” dedi. 

KESKİN; “MEMURLARIN, ÜLKE GELİŞİMİNDE, HALKIN YÖNETİMİNDE ÇOK ÖNEMLİ BİR YERİ VAR”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti Isparta İl Başkanı Serkan Keskin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kamu yönetimi bakımından devletin bel kemiği memur teşkilatıdır, dolayısı ile devlet dediğimiz zaman kafamızda memur canlanır. Memurların, ülke gelişiminde, halkın yönetiminde çok önemli bir yeri var. Memur – Sen kurulduğu günden bu tarafa iktidarda kim olursa olsun yapıcı muhalefet yapmıştır. Ülkenin ihtiyacı da budur. Memurlar, ülkenin gelişiminde, ekonomide, idarede, yapılanmada, halka hizmette çok büyük önem arz ediyor. Zaten sendikanıza teveccüh de bunu gösteriyor. Ziyaretlerinden ve çalışmalarından dolayı Memur – Sen Konfederasyonu Isparta İl Başkanı Selami Kılınç hocamızın şahsında, hem emeği geçen, hem de burada bulunan, konfederasyonu oluşturan sendikaların temsilcisi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

KILINÇ’TAN 

KESKİN’E PLAKET 

Ziyaretin sonunda, günün anlam ve önemine binaen, Memur – Sen Isparta İl Başkanı Selami Kılınç, Ak Parti Isparta İl Başkanı Serkan Keskin’e plaket takdim etti. 

ISPARTA MEMUR – SEN'İN AK PARTİ İL BAŞKANILIĞINA 

YAPTIĞI ZİYARETTEN GÖRÜNTÜLER; 


Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °