Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta Memur – Sen’den Ak Parti İl Başkanı Er’e; ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Isparta Memur – Sen’den Ak Parti İl Başkanı Er’e; ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

ISPARTA 20.01.2024 19:29:00 0
Isparta Memur – Sen’den Ak Parti İl Başkanı Er’e;  ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

HABER: Yunus ÖZLER

Memur – Sen Isparta İl Başkanlar Kurulu, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Ak Parti İl Başkanlığına atanan Furkan Cem Er’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Isparta Ak Parti’de yerel seçim süreci çerçevesinde Belediye Başkan Aday adayı olduğu için İl Başkanlığından geçtiğimiz günlerde istifa eden Serkan Keskin’in yerine partide Merkez İlçe Başkanı olarak görev yapan Furkan Cem Er getirilmişti. 

ISPARTA MEMUR – SEN’DEN AK PARTİ İL BAŞKANI 

FURKAN CEM ER’E ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Bu doğrultuda; Kısa adı Memur – Sen olan Memur Sendikaları Konfederasyonu Isparta İl Temsilcisi Selami Kılınç ve İl Başkanlar Kurulu, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Ak Parti İl Başkanlığına atanan Furkan Cem Er’e hayırlı uğurlu olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Ak Parti Isparta Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığına getirilen Abdullah Tola da hazır bulundu. 

BAŞKAN KILINÇ; “GÖREVİNİZDE

BAŞARILAR DİLİYORUZ” 

Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta 1 Nolu Şube Başkanı Selami Kılınç başta olmak üzere Eğitim Bir – Sen 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Hayrettin Tuncay, Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Mahmut Ağun, Büro Memur – Sen Şube Başkanı Muharrem Tekkanat, Toç Bir – Sen Isparta Şube Başkanı Mehmet Kobuk, Enerji Bir – Sen Isparta Temsilcisi Servet Korkmaz, Birlik Haber – Sen Isparta Şubesi Başkanı Asiye Bardak, Bayındır Memur – Sen Isparta Şubesi Başkanı Emel Sarıoğlu, Kültür Memur – Sen Isparta Şube Başkanı Osman Çot, Memur – Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Ecir Tülcan, Emekli Memur – Sen Isparta Şube Başkanı Hüseyin Tunçbilek'in de katıldığı ziyarette Başkan Selami Kılınç, İl Başkanı Furkan Cem Er’e yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Kılınç; “Bilindiği gibi demokrasi bir toplum için olmazsa olmaz unsurlardan birisidir. Demokrasi de bir toplumda siyasi partiler tarafından uygulanır. Ülkeler, toplumların demokratik bir şekilde sandık başına giderek hür iradeleriyle belirledikleri siyasi partiler tarafından yönetilir. Ülkemizde de 20 yılı aşkın süredir halkın hür iradesiyle partiniz yönetimdedir. Siz de bu yönetimin bir parçası olarak il yönetimine atandınız.  Yöneticilik, her ne vasıfta olursa olsun zor bir iştir. Biz de bu doğrultuda Isparta Memur – Sen olarak size ve yönetiminize yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Allah muvaffak etsin inşallah” dedi. 

“KATİL İSRAİL’İN 

ZULMÜNÜ LANETLİYORUZ” 

Ziyarette, Filistin’deki insanlık dramına ve bölgenin durumuna ilişkin konulara da değinen Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta 1 Nolu Şube Başkanı Selami Kılınç konuşmasının devamında; “Katil İsrail’in bölgede gerçekleştirdiği saldırıları hiçbir vicdan kaldırmaz. Yıllardır süregelen bu canice tutum şiddetini git gide artırdı. Memur-Sen teşkilatı olarak bizler saldırıların alevlendiği ilk günden itibaren gerçekleştirdiğimiz mitingler, yürüyüşler, basın açıklamaları ve eylemler ile kamuoyunun dikkatinin Filistin üzerinde kalması için çaba sarf ettik” ifadelerini kullandı. 

BAŞKAN ER; “ZİYARETİNİZ

İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

Memur – Sen Heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti İl Başkanı Furkan Cem Er de konuşmasında; “Biz siyasi parti olarak sizler sendika olarak Isparta’ya hizmet için varız ve varsınız. Sonuçta hep birlikte çalışarak şehrimizi bulunduğu konumdan çok daha önemli yerlere taşımak için çalışmaktayız. Ziyaretiniz ve hayırlı olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum ve tekrar hoşgeldiniz diyorum” dedi. 

BAŞKAN KILINÇ’TAN 

BAŞKAN ER’E PLAKET TAKDİMİ

Ziyarette yapılan konuşmaların ardından ziyaret karşılıklı fikir alışverişiyle devam etti. Ziyaret, günün anlam ve önemini binaen Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta 1 Nolu Şube Başkanı Selami Kılınç tarafından Ak Parti İl Başkanı Furkan Cem Er’e Plaket takdimi ile sona erdi. 

ISPARTA MEMUR – SEN’İN AK PARTİ İL BAŞKANI 

FURKAN CEM ER’E ZİYARETİNDEN GÖRÜNTÜLER; 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °