Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta Memur – Sen ile Isparta Belediyesi Arasında; İşbirliği Protokolü İmzalandı

Isparta Memur – Sen ile Isparta Belediyesi Arasında; İşbirliği Protokolü İmzalandı

ISPARTA 11.02.2024 11:40:00 0
Isparta Memur – Sen ile Isparta Belediyesi Arasında;  İşbirliği Protokolü İmzalandı

HABER: Yunus ÖZLER

Memur - Sen Isparta İl Temsilcisi Selami Kılınç ve Memur – Sen’e bağlı Sendika Şube Başkanları Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette; Isparta Belediyesi ile Isparta Memur – Sen arasınd öğrencilerin kitapla buluşması, okuma alışkanlığını kazanmaları, kültürel geziler ve öğrencilerin gelişimine katkı sunacak kurslarla ilgili ‘İşbirliği Protokolü’ imzaladı.

Kısa adı Memur – Sen olan Memur Sendikaları Konfederasyonu Isparta İl Temsilcisi Eğitim Bir – Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç ve Memur – Sen’e bağlı Sendika Şube Başkanları Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti. 

ISPARTA MEMUR – SEN’DEN 

TAM KADRO ZİYARET

Ziyarete; Memur – Sen İl Temsilcisi Selami Kılınç’ın yanı sıra; Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Mahmut Ağun, Diyanet – Sen Isparta Şube Başkanı Mevlüt Tosun, Büro Memur – Sen Isparta Şube Başkanı Muharrem Tekkanat, Bem – Bir – Sen Isparta İl Başkanı İlkay Özdoğan, Toç Bir – Sen Isparta Şube Başkanı Mehmet Kobuk, Enerji Bir – Sen Isparta Şube Başkanı Servet Korkmaz, Birlik Haber – Sen Isparta Şubesi Başkanı Asiye Bardak, Bayındır Memur – Sen Isparta Şubesi Başkanı Emel Sarıoğlu, Ulaştırma Memur – Sen Isparta Temsilcisi Musa Akkeçili, Memur – Sen Kadın Kolları Başkanı Semra Çöl, Memur – Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Ecir Tülcan, Emekli Memur – Sen Isparta Şube Başkanı Hüseyin Tunçbilek ve diğer yetkililer katıldı.

KILINÇ; “BELEDİYE’NİN DESTEKLERİNİ 

HER ZAMAN YANIMIZDA HİSSETTİK” 

Ziyarette bir konuşma yapan Memur-Sen Isparta İl Temsilcisi Selami Kılınç, 31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e başarı dileklerini ileterek; “‘Bir Bilenle Bilge Nesil Projesi’ kapsamında çalışmalar yaptık. Siz de Belediyesi olarak bu projemize destek verdiniz. Yine proje kapsamında Isparta Belediyesi’nin destekleriyle IBKM Gül Salonu’nda yazar okur buluşması, 19 Mart’ta da Şehitler Diyarı Çanakkale isimli tiyatro gösterisi yapacağız” dedi. 

BAŞDEĞİRMEN; “DESTEĞİMİZ SÜRECEK” 

Ziyarette daha sonra Memur – Sen’e bağlı tüm Şube Başkanları tek tek söz alarak konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından bir açıklama yapan Başkan Başdeğirmen; Memur – Sen ve bağlı sendika temsilcileriyle Isparta’da çok güzel hizmetler yaptıklarını söyledi. Isparta’ya hizmet etmenin herkesin boynunun borcu olduğu bilinciyle davrandıklarına değinen Başkan Başdeğirmen, “Baktığımızda öyle güzel bir grup olmuşuz ki, bu bizim için değerli. Bu değeri iyi bir şekilde Isparta’mıza kullandırabilmek önemli. Bu uyum, birlik ve beraberlik her zaman denk gelmez. Bu beraberlik şehrimize çok büyük hizmet getirecektir. Memur-Sen olarak şehrimizdeki her çalışmanız bizi memnun etmektedir. Belediyemizin Kültür Merkezi salonları her zaman hizmetinizde. Çalışmalarınızda biz de yanınızdayız. Daha güzel hizmetleri önümüzdeki dönemde de yapmayı Rabbim bize nasip etsin” dedi. 

ISPARTA BELEDİYESİ İLE MEMUR – SEN 

ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Ziyarette yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile Memur – Sen Isparta İl Temsilcisi Selami Kılınç arasında; öğrencilerimizin kitapla buluşması, okuma alışkanlığını kazanmaları, kültürel geziler ve öğrencilerimizin gelişimine katkı sunacak kurslarla ilgili işbirliği protokolü imzalandı.

ISPARTA MEMUR – SEN’İN BELEDİYE BAŞKANI ŞÜKRÜ 

BAŞDEĞİRMEN’E YAPTIĞI ZİYARETTEN GÖRÜNTÜLER; 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °