Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Isparta Memur – Sen; Basınla Kahvaltıda Buluştu

Isparta Memur – Sen; Basınla Kahvaltıda Buluştu

ISPARTA 7.01.2023 23:20:00 0
Isparta Memur – Sen;  Basınla Kahvaltıda Buluştu

Memur – Sen Konfederasyonuna bağlı Isparta Memur – Sen İl Temsilcisi Selami Kılınç ve Memur – Sen’e bağlı Sendika Başkanları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle basınla kahvaltıda buluştu.

Her yıl 10 Ocak tarihinde halkın gözü kulağı olan ve vatandaşları yaşanan olaylar hakkında bilgilendiren Gazeteciler için ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ olarak kutlanıyor. Bu doğrultuda; Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur – Sen) Isparta Temsilciliği tarafından gazetecilere yönelik bir kahvaltı etkinliği gerçekleştirildi. 

PROGRAMA 

YOĞUN KATILIM

Bugün saat 10.00’da Öğretmenevinde gerçekleştirilen söz konusu programa gerek Memur – Sen tarafından gerekse basın tarafından büyük katılım oldu. Bu doğrultuda programa; Memur – Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç ve Memur – Sen’a bağlı Şube Başkanları Eğitim Bir – Sen 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Hayrettin Tuncay, Sağlık – Sen Isparta Şube Başkanı Mahmut Ağun, Diyanet – Sen Şube Başkanı Mevlüt Tosun, Toç Bir – Sen Şube Başkanı Mehmet Kobuk, Büro Memur – Sen Şube Başkanı Muharrem Tekkanat, Bem Bir – Sen Isparta Temsilcisi İlkay Özdoğa, Enerji Bir – Sen Isparta Temsilcisi Servet Korkmaz, Kültür Memur – Sen Isparta Temsilcisi Osman Çot, Bayındır Memur – Sen Isparta Temsilcisi Emel Sarıoğlu, Birlik Haber – Sen Isparta Temsilcisi Asiye Bardak, Ulaştırma Memur – Sen Isparta Temsilcisi Musa Akkeçili, Memur – Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Ecir Tülcan, Memur – Sen Kadın Kolları Başkanı Semra Çöl, Genç Memur – Sen İl Temsilcisi Bilal Demirtaş, Emekli Memur - Sen İl Temsilcisi Hüseyin Tunçbilek ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ile aileleri ve Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş ve basın mensupları katıldı. 

KILINÇ; “SİZLER BİZİM DERTLERİMİZİ SORUNLARIMIZI, 

TALEPLERİMİZİ KAMUOYUNA DUYURUYORSUNUZ” 

Memur – Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şube Başkanı Selami Kılınç, programda yaptığı konuşmada; “10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle hazırlamış olduğumuz kahvaltı programına davetimize icabet etmenizden bizleri mutlu etti. Bizler, Isparta Memur – Sen olarak basınımızla bir araya gelmek, bilgilerimizi paylaşmak, sizlerle kaynaşmak adına buradayız. Taktir edersiniz ki basın toplumun gören gözü, işiten kulağı, konuşan dilidir. Biz basınımızla ne kadar birlikte olursak toplumun sorunlarını hep beraber çözmede yardımcı oluruz. Ben ilimizde yayın yapan gazete ve internet sitelerinden oluşan yerel basınımıza çok teşekkür ediyorum. Sendika olarak yaptığımız bütün faaliyetlere katılıyor ve taleplerimizi kamuoyuna aktarıyorsunuz. Bu bizi ve toplumu bilgilendirmeleri açısından çok önemli. Bu noktada sizlere çok teşekkür ediyorum. 

“10 OCAK GAZETECİLER 

GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN” 

Biraz önce de söylediğim gibi, halkın gözü, kulağı olan sizlerin Isparta Memur – Sen ailesi olarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü tüm yönetim, sendikam ve üyelerimiz adına kutluyorum. Basın mensupları sivil toplum örgütlerinin kamuoyu oluşturmasındaki en önemli köprüsünüz. Bu vesile ile tüm Ispartalılar haberleri sizlerden öğreniyor. Bu vesileyle Isparta’daki tüm Gazetecilerin 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.


Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °