Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Isparta Masa Tenisinde Zirvede

Isparta Masa Tenisinde Zirvede

ISPARTA 12.12.2023 21:31:00 0
Isparta Masa  Tenisinde Zirvede

Afyonkarahisar'da Gerçekleştirilen Masa Tenisi Bölge Yarışmaları Büyük İlgi Gördü Afyonkarahisar'da Masa Tenisi Heyecan… 

Afyonkarahisar'da Gerçekleştirilen Masa Tenisi Bölge Yarışmaları Büyük İlgi Gördü Afyonkarahisar'da Masa Tenisi Heyecanı Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Masa Tenisi Gençler Takım ve Ferdi Bölge Yarışmaları, Kocatepe Spor Kompleksi'nde sporseverlerin büyük ilgisine sahne oldu.

Ege ve İç Anadolu bölgelerinden gelen genç masa tenisçilerin kıyasıya mücadele ettiği yarışmalar, rekabet dolu anlar yaşattı.

Gençler Türkiye Şampiyonası'na Katılmak İçin Ter Döktüler Manisa, Muğla, Kütahya, Isparta, İzmir, Afyon, Aydın ve Konya illerinden toplam 26 takımın katıldığı yarışmalarda 16 erkek ve 10 kız takımı, takım müsabakalarında tek devreli lig usulü ile mücadele etti. Elde ettikleri puanlarla en çok başarı gösteren takımlar, Türkiye Şampiyonası'na katılma şansını elde etti. Bireysel kategorilerde de eleme usulü ile yapılan karşılaşmalarda başarılı olan masa tenisçiler, Türkiye Şampiyonası için kota aldı.

ISPARTA VE İZMİR MASA 

TENİSİNDE ZİRVEDE

Isparta ve İzmir Takımları Zirvede Yer Aldı Gençlerin performansının göz doldurduğu müsabakalarda, erkekler kategorisinde Ispartes GSK(A) takımı birinciliği göğüslerken, Konya Selçuklu Belediye Spor ikinci, İzmir Mavi Ege GSK(A) ise üçüncü sırayı aldı. Kızlar kategorisinde de İzmir Mavi Ege GSK (A) birinciliği elde etti; onları Konya Selçuklu Belediye Spor ve İzmir Bornova Belediye Spor takip etti. Muğla Büyükşehir Belediye sporcuları her iki kategoride de dördüncü olarak yarışları tamamladı.

Şampiyonlara Ödülleri Takdim Edildi Yarışmanın sona ermesiyle birlikte Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu tarafından madalya ve kupalar, başarılı sporculara takdim edildi. Dereceye giren yarışmacılar kürsüde yerlerini alarak emeklerinin karşılığını aldılar.

Afyonkarahisar Sporun da Merkezi Olma Yolunda İlerliyor Ev sahipliği yaptıkları için duydukları memnuniyeti ifade eden İsmail Hakkı Kasapoğlu, sporcuları tebrik etti ve Afyonkarahisar'ın spor turizmindeki potansiyeline dikkat çekti. Bölge yarışmalarının, kentin spor alanındaki gelişimine önemli katkılar sunduğuna işaret etti.


Anahtar Kelimeler: Isparta Tenisinde Zirvede
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °